Avea'nın "Kış Festivali" Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Avea'nın "Kış Festivali" Devam Ediyor

Avea, "Kış Festivali" kapsamında kullanıcılarına, evde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri yüzde 30'a varan indirimlerle alma fırsatı sundu.

23.01.2015 11:06

Avea, "Kış Festivali" kapsamında kullanıcılarına, evde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri yüzde 30'a varan indirimlerle alma fırsatı sundu.

Avea açıklamasına göre, şirketin geçen yıl aralık ayında başlattığı "Kış Festivali" yeni markaların da eklenmesiyle ocak ayında da devam ediyor.

Avea aboneleri, "Kış Festivali" kapsamında GNC'nin seçili ürünlerini yüzde 30 indirimle satın alabiliyor. Avealılar ayrıca "portakalbahcem.com"dan yüzde 10 indirimle meyve alışverişi yapabiliyor.

"arzum.com"dan katı meyve sıkacağı, su ısıtıcısı, radyatör, popcorn ve çay makinası almak isteyen Avealılar, bu ürünlere yüzde 30 indirimle sahip olabiliyor. Avea kullanıcıları, "Evmanya.com" internet sitesinden 150 lira ve üzeri alışverişlerinde 30 lira indirim, "Altincicadde.com" internet sitesinden ve Altıncı Cadde mağazalarından yapacakları 200 lira ve üzeri alışverişlerde de 40 lira indirim kazanıyor.

Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço, şunları kaydetti:

"Avea'nın yenilikçi yaklaşımı, düzenlediği cazip kampanyalarda da kendini gösteriyor. Ocak ayı boyunca sürecek Avea Kış Festivali'nde müşterilerimiz için özellikle daha da sıcak bir ev ortamı oluşturmayı hedefledik. Kampanya kapsamındaki indirimlerle müşterilerimizin kış mevsimi daha sıcak ve sağlıklı geçerken, müşterilerimiz tasarruf imkanına da sahip olacak. Avea olarak bu tarz kampanyalarımızla hat sahiplerimize avantajlı alışveriş imkanları sunarak onların hayatlarını güzelleştirmeye devam edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'nın 'Kış Festivali' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement