Avis'ten En Avantajlı Araç Kiralama Kampanyaları - Son Dakika
Basın Bültenleri

Avis'ten En Avantajlı Araç Kiralama Kampanyaları

Avis\'ten En Avantajlı Araç Kiralama Kampanyaları

Araç kiralama sektörünün lider markalarından Avis, birbirinden avantajlı kampanyalarıyla Aralık ayında da indirimlere doymuyor.

12.12.2014 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araç kiralama sektörünün lider markalarından Avis, birbirinden avantajlı kampanyalarıyla Aralık ayında da indirimlere doymuyor. Avis'in aralık ayı boyunca Yapı kredi Worldcard sahipleri ile Dedeman Loyal Club üyelerine çok özel fırsatları var.

Avis'ten Yapı kredi Worldcard'lılara Özel!

Yapı kredi WorldCard sahipleri aracınız Avis'te sizi bekliyor! Araç kiralama deyince ilk akla gelen firmalardan Avis, Yapı Kredi Worldcard üyelerine 30 Kasım'a kadar yapacakları araç kiralamalarında %25 indirim, %3 World puan veya 5 taksitle araç kiralama imkanı tanıyor. Seyahatlerinde konforlu bir şekilde gezmeyi seven Worldcard sahipleri Avis'in sunduğu bu fırsat tam size göre.WorldCard'ınız ile Avis'in tüm araç modellerini %25 indirimli kiralamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca %3 world puan kazanımı ve 5 taksitle araç kiralama fırsatı sizi bekliyor. Tüm Yapı Kredi müşterilerinin yararlanabildiği bu rent a car kampanyasının 31 Aralık'a kadar geçerli olduğunu unutmayın.

Dedeman Loyal Club üyelerine %15 İndirim Fırsatı!

Dedeman Loyal Club üyelerine Avis'ten büyük sürpriz. Dedeman Loyal Club kart sahipleri Avis'ten yapacakları araç kiralamalarında %15 indirim kazanıyor. Dedeman Hotels & Resorts International'ın konukları için hazırlanan Loyal CLub'ın sunduğu ayrıcalıklar arasında Avis'te yerini aldı. Avis'in Dedeman grubuyla yaptığı işbirliği sayesinde Loyal Club üyeleri Avis'ten %15 indirimli araç kiralayabiliyor. Böylece iş seyahatleri ve tatillerinizde araç kiralamak daha zevkli hale geliyor. Bu kampanyadan yararlanabilmek için son gün 31 Aralık.

Sektörün önde gelen rent a car firmalarından Avis'in kaliteli ve donanımlı araçlarıyla hafta sonu gezinizi ya da iş seyahatinizi konforlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Eğer istikamet İstanbul ise yola çıkmadan önce İstanbul araç kiralama fiyatları hakkında detaylı bilgi için Avis web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Avis'ten En Avantajlı Araç Kiralama Kampanyaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement