Avrupa Üçüncüsü Tekvandocudan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Avrupa Üçüncüsü Tekvandocudan Akgül'e Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 22 Ekim’de Leton’ya da gerçekleşen Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda 45 kg’da Avrupa üçüncüsü olan Vadi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mamaklı Mustafa Turhal’ı makamında ağırladı.

19.11.2015 10:36

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 22 Ekim'de Leton'ya da gerçekleşen Gençler Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 45 kg'da Avrupa üçüncüsü olan Vadi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mamaklı Mustafa Turhal'ı makamında ağırladı. Bronz madalyanın sahibi olarak uluslar arası arenada ülkemizin ismini duyuran Turhal'ın Mamak'ın gururu olduğunu kaydeden Akgül, Şampiyon sporcunun sporda aldığı başarıyı eğitim hayatında da devam ettirmesi temennisinde bulunarak kalem hediye etti.

SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Sporun Başkenti Mamak hedefiyle çıktıkları bu yolda genç sporcu Turhal'ın bu başarısının Mamak'taki sporculara örnek olacağını belirten Akgül, "Başarılı sporcumuzla ne kadar gurur duysak az. İlçemizde gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapabilecekleri alanlar oluşturduk, tesisler inşa ettik. Madalyalar gelecekteki başarıların da habercisidir. Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere tüm ekibi tebrik ediyorum" dedi.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ AKGÜL İLE PAYLAŞTI

Kulüp antrenörü Uğur Vadi ile birlikte Akgül'ü ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini Başkan Akgül ile paylaşan şampiyon sporcu Turhal da, "Başkanımızın spora ve sporcuya olan desteğini biliyorum. Kendilerine teşekkür ediyor, Mamak'a Dünya Şampiyonluğu'nu da getirmek istiyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Üçüncüsü Tekvandocudan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement