Avrupalı Turistler Boyabat'tan Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Turistler Boyabat'tan Ayrıldı

Boyabat Kaymakamlığı Proje Ofisi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yaşlılıkta Refah Projesi" kapsamında Avrupa'nın beş ülkesinden Boyabat'a gelen 23 turist, üç günlük ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

16.06.2014 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat Kaymakamlığı Proje Ofisi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yaşlılıkta Refah Projesi" kapsamında Avrupa'nın beş ülkesinden Boyabat'a gelen 23 turist, üç günlük ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

İngiltere, İtalya, İspanya, Polonya ve Slovenya'dan Boyabat'a gelen 23 turist üç günlük günlük ziyaretlerinde tarihi Mahmut Hüdai Efendi Konağı, Kemal Dede Camisi, Tarihi Salar Köyü Kaya Mezarları, Bazalt kayaları gibi ilçenin tarihi ve turistik mekanları ve doğal zenginliklerini gezerek Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan el işlerini sergisini de ziyaret etti.

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından verilen yemekte ağırlanan turistler, müzik öğretmeni Ali Şahin'in bağlama eşliğinde seslendirdiği türkülerle Türk Halk Müziğini de tanıma fırsatı buldu.

Kaymakam Bozdemir, turistlere Boyabat'ı tanıtan kitapçık, broşür ve afişler dağıtarak kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da turistlere Mevlana'nın yedi öğüdünün yazılı olduğu ahşap hediye etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Boyabat gezisine katıldıkları için turistlere katılım sertifikası verildi. Turistler de kendi ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Batural Eliçevik ve çalışma arkadaşlarına sundu. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrupalı Turistler Boyabat'tan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement