Ayak Parmakları Kesilen Şeker Hastası Baba Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Ayak Parmakları Kesilen Şeker Hastası Baba Yardım Bekliyor

Ayak Parmakları Kesilen Şeker Hastası Baba Yardım Bekliyor

Kayseri’de, şeker hastası olduğu için sağ ayak parmakları kesilen 3 çocuk babası Mustafa Biçer, çalışamadığını belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.

26.06.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, şeker hastası olduğu için sağ ayak parmakları kesilen 3 çocuk babası Mustafa Biçer, çalışamadığını belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.

Ahi Evran Mahallesi'nde ikamet eden baba Mustafa Biçer (60), anne Kezban Biçer ve çocukları Cihan Biçer (13), Gülşen Biçer (11) ve Dilan Biçer (11) geçim sıkıntısı çekiyor. Baba Mustafa Biçer şeker hastası olduğu için sağ ayak parmaklarını kaybetti. Çalışamadığını belirten baba Mustafa Biçer, hayırseverlerden yardım istedi. Baba Biçer, "15 yıldır hastayım. Şeker hastalığı yüzünden ayağım kesildi bu yüzden de çalışamıyorum. Mağdur kaldım. Elimin bir tarafı şuanda felç. Maddi olarak bakıma muhtacım ve bakan birileri yok. 3 tane çocuğum var onlar da okuyor. Evde 5 nüfus bulunmaktadır. Herhangi bir kazancım ve yan gelirim yok. Mağdurum ve yardımseverlerin bana el uzatmalarını istiyorum" diye konuştu.

Oturdukları evlerinin tamir edilmesi gerektiğini belirten Biçer, "Evimin de çoğu yeri yıkıldı. Kendim onarmaya çalışıyorum evin kirişlerini direkle sağlamlaştırmaya çalıştım. Devletimizden ve bize el uzatacak hayırseverlerden yardım bekliyorum. Şeker hastalığı geçirdim. Şekerim çok yüksek. Dün doktora gittim raporumu verdiler. İlaçlarımı aldım. Hiçbir şekilde çalışma durumum yok. Ayağımın yarısı kesildi. Kazadan dolayı bacağımda kırık çok rahatsızım. Belediye günde 6 tane ekmek veriyor bize, engelli olduğum için 3 ayda bir engelli maaşı alıyorum. Bunlarla zor geçiniyoruz bize yetmiyor" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayak Parmakları Kesilen Şeker Hastası Baba Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tuba: Rabbim insallah yardim eder guzel amcam okadar zengin varki Kayseri de hepsi gosteris,yarıs içerisinde..umarım bir hayrsever yardım eder siZe...:-(( 1 0 Yanıtla

Advertisement