Aydın - Başkan Direksiyona Geçerek Çöpleri Topladı - Son Dakika
Güncel

Aydın - Başkan Direksiyona Geçerek Çöpleri Topladı

Aydın - Başkan Direksiyona Geçerek Çöpleri Topladı

Başkan direksiyona geçerek çöpleri topladı Aydın'ın CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, belediyenin aldığı iki çöp toplama aracından birinin direksiyonuna geçerek vatandaşın şaşkın bakışları arasında kent pazarında çöp topladı.

24.02.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan direksiyona geçerek çöpleri topladı

Aydın'ın CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, belediyenin aldığı iki çöp toplama aracından birinin direksiyonuna geçerek vatandaşın şaşkın bakışları arasında kent pazarında çöp topladı.

Koçarlı Belediyesi, kentin 52 mahallesinde kullanılmak üzere araç filosunu genişletip, İller Bankası'ndan alınan 270 bin liralık krediyle iki yeni çöp aracı aldı. İlk mesailerine çıkan araçlardan birinin direksiyonunun başına geçen Başkan Öztürk, vatandaşların şaşkın bakışları arasında çöp topladı.

Temiz bir kent için çalıştıklarını söyleyen Başkan Öztürk, "Bugün araçların ilk iş günü sayılıyor. Bu nedenle Koçarlı semt pazarı olduğu içinde pazarın kalkmasıyla yoğun bir çöp yığını bulunuyor. Bende bu ilk günde direksiyona geçerek temiz bir Koçarlı için personelimle birlikte çöp toplamaya çıktım" dedi.

İki yeni aracı belediyeye kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Öztürk, "400 çöp konteyneri, 500 çöp bidonu ve aldığımız yeni çöp toplama aracımızla birlikte temiz bir Koçarlı, temiz bir Dünya için ele ele verdik. Personel sıkıntılı değil ama araçlarınız eskiyse seri bir şekilde hareket edemezsiniz temizlik yapamazsınız. O eski araçların sürekli arıza yapması da daha büyük külfetler getiriyordu. Koçarlı Belediyesine alınan en son araç 1994 modeldi. Böyle olunca oradan buradan toplama araçlarla bu işin yürümeyeceğini düşündük. Yeni alınan araçlarda her türlü tehlikeye karşı kendisini kilitliyor. Bu araçlarda iş güvenliği de çok önemlidir. İçerisine bir farklı madde atsanız araç duruyor o farklı maddeyi kabul etmiyor. Arkasında biri varsa uyarı veriyor. Bizim için iş güvenliği de temizlik kadar önemlidir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Başkan Direksiyona Geçerek Çöpleri Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement