Aydın Belediyesi'nden Salı Pazarı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aydın Belediyesi'nden Salı Pazarı Açıklaması

Aydın Belediyesi\'nden Salı Pazarı Açıklaması

Aydın Belediyesi’nden il merkezinde kurulan en büyük semt pazarı olan Salı Pazarı’nın kaldırılacağı yönündeki iddialar üzerine bir açıklama yapıldı.

24.03.2014 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi'nden il merkezinde kurulan en büyük semt pazarı olan Salı Pazarı'nın kaldırılacağı yönündeki iddialar üzerine bir açıklama yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Aydın Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Bir siyasi parti adayının çeşitli ortamlarda dillendirdiği, 'Aydın Belediyesi tarafından Salı Pazarı kaldırılacak, pazarcılar ve esnaf mağdur edilecek' söylemi tamamıyla gerçek dışı ve kasıtlıdır. Aydın Belediyesi'nin, Salı Pazarının kaldırılacağına dair hiç bir açıklaması ve bu amaç doğrultusunda hiç bir çalışması da yoktur. Salı Pazarı'nın üreticimiz, köylümüz, esnafımız ve kentimiz için ekonomik anlamda ne kadar önemli olduğu son derece açıktır. Aydın Belediyesi'nin ne bugün, ne de ileriye dönük Salı Pazarı'nın kaldırılmasına yönelik bir planlaması da yoktur. Salı Pazarı devam edecektir. Salı Pazarı esnafımızın ve tüm halkımızın bilgisine sunarız" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Belediyesi'nden Salı Pazarı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement