Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Nazilli'de yönetimi oluşturup kongreye götürme görevi AK Parti Genel Merkezi tarafından avukat Acar’a verildi.

19.06.2014 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nazilli İlçe yönetimini oluşturma görevinin, İmran Acar'a verildiği bildirildi.

3 Haziran'da aldığı ilçe yönetimini kurma görevinden 14 Haziran'da sosyal medyada yayınladığı mesajla istifa ettiğini duyuran Ferruh Kabalar'ın ardından, bu kez yönetimi oluşturup kongreye götürme görevi, AK Parti Genel Merkezi tarafından avukat İmran Acar'a verildi.

Ankara'dan yetki belgesini alan İmran Acar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde ilçe halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini belirterek, "Muhalefeti aktif olarak yaparsanız, muhalefet olur. Kesinlikle doğru bildiklerimizi her ortamda söyleyeceğiz ve doğrunun da takipçisi olacağız. Yapılan yanlışın doğruya çevrilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

-Vali Ayyıldız, Çine'yi ziyaret etti.

Vali Erol Ayyıldız, Çine'deki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.

Bazı okullar ile inşaatı devam eden Çine İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Ayyıldız, Kaymakam Özkan Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı'nın talebi üzerine, Çine İmam Hatip Ortaokuluna pansiyon inşa edilmesi için İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'ye istekte bulundu.

Töre de pansiyonun yapılması için çalışma başlatılacağını kaydetti.

-Çine Toplum Sağlığı Merkezinden hastalık bilgilendirmesi

Çine Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri, Kapalı Pazar Yeri'nde açılan stantta, Kırım Kongo kanamalı ateşi, obezite ve hipertansiyon hastalıkları hakkında bilgi verdi.

Stantta dağıtılan 3 farklı hastalık hakkında bilgi içeren broşürlerde, ilçe halkına detaylı bilgiler sunuldu.

-Çine Kaymakamı Demir'in incelemeleri

Çine Kaymakamı Özkan Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Atıgan ile yer fıstığı işleme tesislerini gezdi.

Özkan Atıgan, Çineli çiftçinin tarımsal alanda sanayileşmeyi arzuladığını ifade ederek, "Çine'mizin toprağı başka, suyu başka güzel. Bölgemize büyük iş adamlarının yatırım yapması, tarımda sanayileşmenin çoğalması gerekir" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement