Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Nazilli Ticaret Odası'na 25 yıldan fazla kayıtlı bulunan üyeler işyerlerinde ziyaret edilerek plaket takdim edildi.

09.07.2014 15:45

Nazilli Ticaret Odası'na 25 yıldan fazla kayıtlı bulunan üyeler işyerlerinde ziyaret edilerek plaket takdim edildi.

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, 25 yılı aşkın süredir kayıtlı bulunan üyeleri tespit ettiklerini belirterek, "Kendilerine başarılarından dolayı teşekkür edip bu vesileyle sohbet etmek istedik. Tavsiyelerini aldık, deneyimlerinden istifade etmeye çalıştık. Üyelerimizin çalışma hayatının daha nice yıllar sürmesini temenni ediyoruz" dedi.

Plaketini teslim alan üyeler ise duyarlılıktan dolayı ticaret odası yetkililerine teşekkür etti.

İncirliova'da fırın denetimi

İncirliova Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ekmek fırınlarını denetledi.

İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Moran'ın da katıldığı denetimlerde, fırınların hijyenik olarak eksikliklerinin olup olmadığı kontrol edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Aslantaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, halk sağlığının güvence altına alınması açısından denetimlerin bundan sonra da aralıksız olarak sürdürüleceğini belirtti.

Denetimler sırasında eksiklikleri tesbit edilen esnaflar da uyarıldı.

Nazilli- Kuşadası otobüs seferleri başladı

Nazilli ve Kuşadası arasında otobüs seferlerinin başladığı bildirildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, Aydın'ın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından seferlerin başlatılmasında sıkıntı yaşandığını ancak sorunun gecikmeli de olsa çözüldüğünü aktardı.

Seferlerin başlaması ile yazlıkçıların büyük rahatlık yaşadığını belirten Alıcık, "Büyükşehir yasası ile bugüne kadar verdiğimiz birçok hizmette kısıtlamalar yaşıyoruz. 33 yıldır Nazilli'den Kuşadası'na düzenlenen seferlerde de aynı sıkıntıyı yaşadık. Ancak 3 hafta gecikmeli de olsa sıkıntıyı aşıp seferleri başlattık" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement