Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatri Servisi'nde yılbaşı etkinliği düzenlendi.

01.01.2015 13:26

Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatri Servisi'nde yılbaşı etkinliği düzenlendi.

Serviste tedavi gören 52 çocuğa oyuncak ve yılbaşı şapkaları dağıtıldı.

ADÜ Tıp Fakültesi'nden 40 öğrencinin de eşlik ettiği programda yüzleri boyanan çocuklar, palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Tedavi gören çocukların aileleri, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Alzheimer hastalarına yeni yıl kutlaması

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Alzheimer Hastaları ve Danışmanlık Merkezi'ni ziyaret ederek hastaların yeni yılını kutladı.

Yeni yıl pastasının da kesildiği ziyarette konuşan Alıcık, "Alzheimer hastaları unutabilir, hatırlamayabilir, bilemeyebilir. Ancak bizim unutmamamız gereken tek şey, onları unutmamaktır" dedi.

Merkez personeliyle de görüşen Alıcık, hastalara hizmet konusunda taleplerin kendilerine iletilmesini, her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Taşkın oluşan gölete müdahale

Kuyucak Gencellidere mahallesinde sağanak nedeniyle taşkın meydana gelen sulama göletine, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerince müdahale edildiği bildirildi.

ASKİ tarafından yapılan açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü'ne ait gölette taşkın nedeniyle hasar oluştuğu belirtildi.

Açıklamada, ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu göletin çamur ve balçıktan temizlenerek hasarın giderildiği, herhangi bir can ve mal kaybına izin verilmediği vurgulandı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement