Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

İncirliova İlçesi Sandıklı Mahallesi’nde 24 derslikli Anadolu Lisesi ve 8 derslikli ilkokul inşaatlarının temelleri atılarak yapımına başlandı.

17.01.2015 14:11

İncirliova İlçesi Sandıklı Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi ve 8 derslikli ilkokul inşaatlarının temelleri atılarak yapımına başlandı.

Sandıklı Mahalle Muhtarı Fazlı Kurşunlu, yaptığı açıklamada, köyden mahalleye dönüşmeden önce bağışladıkları arsa üzerine 24 derslikli Anadolu Lisesi yapımına başlandığını belirtti.

Kurşunlu, "Bir hayırsever vatandaşımız tarafından da ilkokul inşaatına başlandı. Geçen yılda 18 derslikli ortaokul yapıldı. Şimdi sırada üniversite binası var. Üniversite binasını da buraya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer yılbaşı ikramiyesinden biri buraya çıkmış olsaydı şimdi üniversite binasını da yapmak için çalışırdık" dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Kale'nin açıklaması

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Ben bu günden memnun değilim. Eğer bugünden memnun olursak yarınları geliştiremeyiz" dedi.

Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşın verdiği görevi hakkıyla yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bugünden memnun olduklarını düşündükleri an gelecekte girecekleri seçimleri kaybedebileceklerini ifade eden Kale, "Ben bu günden memnun değilim. Eğer bugünden memnun olursak yarınları geliştiremeyiz. Birbirimizi eleştirmekten hiçbir zaman çekinmeyelim" dedi.

Herkesin yanlış yapabileceğinin altını çizen Kale, "Ben, meclis üyeleri ve personelimiz gökten zembille indirilmedik. Hatamızı yanlışımızı öncelikle kendi içimizde düzeltmemiz gerekiyor. Her zaman daha ileriye gitmenin hesaplarını birlikte yapmamız lazım. Yapmak istediklerimizi zaman zaman yapamamakta sıkıntı çekiyoruz" diye konuştu.

Sökespor 17 yaş altı takımı şampiyon

Sökepor 17 yaş altı takımı ligin son maçında sahadan galibiyetle ayrılarak şampiyon oldu.

17 yaş altı takımları mücadelesinde ligin son maçına sahaya nağmalup ünvanıyla çıkan Sökespor, konuk ettikleri Kuşadaspor'u 5-3 mağlup etmeyi başardı. Ligi yenilgisiz lider tamamlayarak şampiyon olan Sökespor'a kupasını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran verdi.

Sökespor'un alt yapı ekibinin başarısının gelecek açısından A takım açısından için de önem taşıdığını söyleyen Toyran, başarıda katkısı olanları kutladı.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri yönetim kurulu üyesi Mehmet Üzüm de sporcuları, teknik kadroyu ve yöneticileri tebrik etti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement