Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı'nca (KOSGEB) kurumsallaşma ve markalaşmaya destek amacıyla 150 bin liraya kadar hibe desteği verildiğini belirterek, KOBİ'lere bu destekten yararlanma çağrısı yaptı.

16.02.2015 22:41

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı'nca (KOSGEB) kurumsallaşma ve markalaşmaya destek amacıyla 150 bin liraya kadar hibe desteği verildiğini belirterek, KOBİ'lere bu destekten yararlanma çağrısı yaptı.

Arslan, yazılı açıklamasında, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 90'dan fazlasının KOBİ'lerden oluştuğunu anımsatarak, "KOSGEB, KOBİ'lere destek vererek onları büyük bir yükten kurtarmış olacaktır. Bizler de destekten yararlanmak için başvuru yapmak isteyen KOBİ'lere ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vereceğiz" ifadesini kullandı.

Zeytinyağı hırsızları suçüstü yakalandı

İncirliova'nın Erbeyli mahallesinde zeytinyağı hırsızlığı yapan kişiler, jandarma baskınında suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi'ne ait fabrikada hırsızlık yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, zanlıları 2 ton zeytinyağını çalmak isterken suçüstü yakaladı.

Yapılan incelemede, M.K'nin fabrikada ambar memuru olarak çalıştığı, hırsızlık öncesinde güvenlik kameralarının üstünün örtüldüğü belirlendi.

Zeytinyağını beraberlerinde getirdikleri traktörün römorkundaki bidonlara yüklerken yakalanan şahıslardan M.K (39) ve U.A'yı (28) gözaltına alınırken, olayla ilgili S.Y'nin arandığı bildirildi.

Ortaklar ESKKK genel kurulu

Ortaklar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin (ESKKK) genel kurulunda başkanlığa Veli Mınık seçildi.

Söktaş Efeler Çiftliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen genel kurulda Mınık, oyların 115'ini almayı başarırken, rakibi eski başkan Salim Yağcı ise 93 oyda kaldı.

Mınık'ın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine, Halil Azman, Yusuf Kozan Çayır, İbrahim Çamlı ile Mehmet Kavas seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement