Aydın Diva-Sen, Bayan Din Görevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın Diva-Sen, Bayan Din Görevlerini Ziyaret Etti

Aydın Diva-Sen, Bayan Din Görevlerini Ziyaret Etti

Aydın merkez Efeler ilçesinde faaliyette bulunan Kur’an Kurslarını ziyaret eden Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) İl Yönetim Kurulu üyeleri, kurslarda hizmet veren görevlileri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

20.03.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın merkez Efeler ilçesinde faaliyette bulunan Kur'an Kurslarını ziyaret eden Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) İl Yönetim Kurulu üyeleri, kurslarda hizmet veren görevlileri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kur'an Kursu ziyaretleri sırasında Peygamberimizin "Sizin en hayırlınız Kur'anı öğrenen ve öğretenlerinizdir" Hadis-i Şerifini hatırlatan DİVA-SEN İl Başkanı Necmettin TUFAN, "Öğrenmenin zamanı ve zemini olmaz. Yüce dinimiz bize beşikten mezara kadar öğrenmeyi emreder. Kurslarda görmüş olduğumuz ablalarımız, teyzelerimiz Peygamberi mesajı gayet iyi anlamış olmalılar ki her şartta kurslara gelmeyi devam ettiriyorlar. Bu tablo da gerek bizim gerekse Kurs öğretmenlerimizin çalışma azmini artırıyor. Kur'an Kurslarımızda görmüş olduğumuz halkımızın Kur'an öğrenme arzusu, Diyanet İşleri Başkanlığımızın her köye her mahalleye bir Kur'an Kursu projesinin ne kadar isabetli bir çalışma oduğunu da teyit ediyor. Destekliyor, emeği geçenlere dua ediyoruz" dedi.

Kadınlar Gününün sadece bir zaman diliminden ibaret olduğunu ifade eden Tufan, "Bizim kadınlarımız, hele Kur'an öğrenen ve öğreten annelerimiz, bacılarımız bir güne sığmayacak kadar zamanı aşan, bir gönüle sığmayacak kadar gönüllerde dolaşan, yılın 365 günü İlahi Kelamla buluşan, vaktin her anına mana yükleyen hizmet fedaileridir" diyerek kadınların hayatın her anında var olması gerektiğini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Diva-Sen, Bayan Din Görevlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement