Aydın Diva-Sen, Din Görevlilerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Yerel

Aydın Diva-Sen, Din Görevlilerini Bir Araya Getirdi

Aydın Diva-Sen, Din Görevlilerini Bir Araya Getirdi

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın İl Başkanlığı'nın Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlik din görevlilerini bir araya getirdi.

16.04.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Aydın İl Başkanlığı'nın Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlik din görevlilerini bir araya getirdi.

DiVA-SEN Aydın İl Başkanlığı'nın Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte DİVA-SEN üyeleriyle Aydın merkez Efeler ile diğer ilçelerinde görev yapan din görevlileri bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu. Düzenlenen programa Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan, Aydın DİVA-SEN İl Başkanı Necmettin Tufan ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Aydın genelinden katılımın olduğu etkinlikte konuşan Aydın DİVA-SEN Başkanı Necmettin Tufan, Kutlu Doğum Haftası'nda birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kutlu Doğum Haftası içinde yapacak oldukları etkinlikler hakkında da bilgiler veren Tufan, düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. DİVA-SEN olarak herkese faydalı olmaya gayret ettiklerinin altını çizen Tufan, Peygamber Efendimizin "Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanlarınızdır" sözünden yola çıkarak insanlığa hayırlı hizmetler yapmak için uğraştıklarını dile getirdi.

Etkinliği düzenleyen Aydın DİVA-SEN yönetimine teşekkür eden Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul da, etkinliğin Kutlu Doğum Haftası içinde olmasının toplantıya ayrı bir güzellik kattığını kaydetti. Programı tertip edenlere teşekkür eden Müftü Kocaoğul, "Bir sofrada da olsa arkadaşlarımızın böyle birlik ve beraberlik içinde olması gücümüze güç katıyor. Değişik sendikalardan arkadaşlarımızın bir araya gelmesi de ayrı bir güzelliktir" dedi.

Program sonunda Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan, 2013 Hafızlık Bölge yarışmasında 2. olan Yavuz Sultan Selim Camii İmam Hatibi Bünyamin Aşçı'ya plaket takdiminde bulundu. Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul Yavuz Sultan Selim Camii İmam Hatibi Bünyamin Aşçı'nın bu yıl ki yarışmada birinci olacağını inandıklarını ifade ederek başarı dileklerinde bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Diva-Sen, Din Görevlilerini Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement