Aydın Esnaf Odaları Birliği Ege İlleri Tanıtım Günlerine Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Esnaf Odaları Birliği Ege İlleri Tanıtım Günlerine Katılıyor

Aydın Esnaf Odaları Birliği Ege İlleri Tanıtım Günlerine Katılıyor

Bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne Aydın Esnaf Odaları Birliği de katılıyor.

10.12.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri'ne Aydın Esnaf Odaları Birliği de katılıyor. Etkinliğe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılacaklarını belirten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın'ın sahip olduğu tüm değerleri tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Hazırlıkları tamamladıklarını ve Aydın'a has, zeytinyağı, incir, kestane, sepet, toprak testi ve çömlekten yöresel ürünler ve el işlerine kadar her türlü Aydın ürününü stantta sergileyeceklerini kaydeden Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, "Yönetim kurulu olarak bu tanıtım günleri etkinliğine katılma kararı aldık. 30 metrekarelik stant kiraladık. Bu tanıtımın geri dönüşümünün tüm Aydın'a katkı sağlayacağına düşünüyoruz. Aydın'ın tüm değerlerini bu etkinlikte iyi bir şekilde sunarak farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Aydın Esnaf Odaları Birliği Yönetimi'nin Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik kapsamında TESK Genel Başkanlığı'na da ziyarette bulunacağı belirtildi. Stantta ayrıca girişimcilik kurslarını başarı ile tamamlayarak kooperatif kuran 20 kişilik ekibin üretimlerini sergileyeceği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Esnaf Odaları Birliği Ege İlleri Tanıtım Günlerine Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement