Aydın Sağlık-Sen'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Aydın Sağlık-Sen'de Seçim Heyecanı

Aydın Sağlık-Sen\'de Seçim Heyecanı

Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Sağlık-Sen içerisinde destek bulamayanların kurmak istediği paralel yapıya asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

14.08.2014 07:47  Güncelleme: 08:35

Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Sağlık-Sen içerisinde destek bulamayanların kurmak istediği paralel yapıya asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi'nde 14 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan 4. Olağan Genel Kurul öncesi delege seçimi heyecanı yaşanıyor. Aydın genelindeki 14 sağlık kuruluşunda 2 gün boyunca gerçekleştirilecek olan seçimlerde 150 delegenin ismi belirlenecek. Kongre sürecinin sorunsuz ve olumlu bir şekilde devam ettiği Aydın Sağlık-Sen'in Efeler ilçesindeki delege seçimleri Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş ile Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı A. Baki Karaer'in katılımıyla gerçekleşti.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu sürecinin belirlenen takvime uygun olarak sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Şube Başkanı Baki Karaer, delege seçimlerinin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini söyledi. Karaer, "Kongremizi 14 Eylül tarihinde gerçekleştireceğiz. Genel kurul öncesi delege seçimlerini tamamlayacağız. Aydın ilimiz genelindeki 14 sağlık kuruluşunda 150 delegeyi belirleyeceğiz. İlk gün Efeler ilçesindeki Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Aydın Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nde yapılan seçimlerde 95 delegenin ismini belirledik. Yoğun ilgi gören seçimler sorunsuz ve olumlu bir şekilde devam ediyor. Bugünde ilçelerimizdeki 55 delegeyi belirleyecek seçimleri tamamlayacağız. Delege seçimlerine katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kongre sürecinde Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin de verdiği destek bizleri mutlu etti. Genel kurulumuzu tamamlayarak sağlık ve sosyal hizmet iş kolundaki üyelerimize verdiğimiz en iyi hizmeti sürdürmek istiyoruz" dedi.

Sağlık-Sen Genel Merkezi olarak genel kurul süreçlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Genel Başkan Vekili Semih Durmuş da, kongrelerin yönetmelik doğrultusunda yapılmasını temin ettiklerini kaydetti. Delege seçimlerini gözetlemek için Aydın'a geldiğini kaydeden Durmuş, "Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet iş kolundaki en büyük sendikadır. Sağlık çalışanlar adına bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarla birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Başarılı bir sendika olmamız hasebiyle bir takım insanlar sendika içerisinde 'paralel yapı' oluşturma gayreti içerisindedirler. Aydın'da geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan münferit olayı kınıyoruz. Sağlık çalışanlarından destekleri olmamasının verdiği hınçla sendika şubemize gelip şiddet unsuru içeren davranış sergilediler. Demokratik yapı içerisinde herkes seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Ancak hedeflerini şiddet kanalıyla gerçekleştirmek isteyenlere Sağlık-Sen Genel Merkezi olarak asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Aydın Sağlık-Sen'de kongre sürecinin huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanmasını dileyen Durmuş, Sağlık-Sen'in büyük bir aile olduğuna işaret etti. Durmuş, kimsenin birlik ve beraberliği bozmasına izin vermeyeceklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Sağlık-Sen'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement