Aydın Sakatlandı, Eşi Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Spor

Aydın Sakatlandı, Eşi Gözyaşlarını Tutamadı

Galatasaray-Fenerbahçe U21 maçında sakatlanan Aydın Yılmaz'ın acı içinde sahayı terk ettiğini gören eşi Ekin Yılmaz, dakikalarca gözyaşı döktü.

18.10.2014 14:58  Güncelleme: 18:22

21 Yaş Altı (U21) Futbol Ligi'ndeki derbi maçında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi. Maçta sakatlanan Aydın Yılmaz'ın acı içinde sahayı terk ettiğini gören eşi Ekin Yılmaz, dakikalarca gözyaşı döktü. Bunun üzerine Aydın Yılmaz ayağı sarılı biçimde ayağa kalkarak eşini teselli etmeye çalıştı.

DAKİKALARCA AĞLADI

Geçen yıl da sağ ayak bileğinin kırılması sonucu aylarca sahalardan uzak kalan Aydın Yılmaz'ın acı içinde golf arabasına bindirilmesine dayanamayan Ekin Yılmaz, dakikalarca gözyaşı döktü. Aydın Yılmaz bunun üzerine arabadan çıkıp ayağa kalktı ve eşini teselli etti.



ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

U21 derbisini izleyen Galatasaraylı futbolcular Hakan Balta, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Engin Baytar ve Emmanuel Eboue de Ekin Yılmaz'ı teselli etmeye çalıştı. Ekin Yılmaz daha sonra kızı Mira ile birlikte Florya'dan ayrıldı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Sakatlık geçiren Aydın Yılmaz'ın durumuyla ilgili kulüpten açıklama geldi. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, " Daha önce ameliyat olduğu sol ayağına darbe alan oyuncumuzun çekilen tomografilerinde herhangi bir probleme rastlanmamıştır. Bir miktar yumuşak doku ödemi olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Aydın Sakatlandı, Eşi Gözyaşlarını Tutamadı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aydın Sakatlandı, Eşi Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fb: bir fenerbahçeli olarak efendi futbolcuya hiç lafımız yok geçmiş olsun kardeşim inşallah çabuk dönersin sahalara 39 3 Yanıtla
  • DAVUT: aynen kardeş bizimde bir gs li olarak provokatör volkan ve çanağına yapan para için kendini satan emre dışındaki oyunculara hiç bir lafımız yok ezeli rakibimizsiniz ama düşmanımız değil spor kardeşliktir gerektiği yerde spora zarar verenleri kardeşliğe zarar verenleri spordan men etmesini de bilmelidir tff bu lafım futbola zarar veren bütün oyuncular için geçerlidir 16 3 Yanıtla
  • mustafa hız: ne şanssız adamsın sen kardeş 13 2 Yanıtla

Advertisement