Aynı Kavşakta Yine Kaza Günü - Son Dakika
Ege

Aynı Kavşakta Yine Kaza Günü

Aynı Kavşakta Yine Kaza Günü

Manisa'ya 10 Kilometre Uzaklıkta Bulunan Selimşahlar Beldesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı.

12.10.2009 02:31

Manisa’ya 10 kilometre uzaklıkta bulunan Selimşahlar beldesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Akhisar’dan Manisa’ya giden 45 MRB 57 plakalı kamyon kavşağa geldiğinde, yan taraftan bir başka aracın  önüne çıkması sonucu ani fren yaptı. Bu sırada kamyonun arkasından gelen ve İbrahim Şentürk’ün (26) kullandığı 45 KP 876 plakalı motosiklet duramayarak kamyona çarptı.

Ulaşım noktası

Kaza yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Şentürk’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İzmir-İstanbul karayolu üzerinde, beldenin çevredeki 30 köy ve 20 fabrikaya ulaşımını sağlayan Selimşahlar kavşağına trafik ışığı konmaması Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar’ı isyan ettirdi. Kaza yerine gelen CHP’li Başkani Sırmalılar, bu kavşağı kullanarak beldeye giren ve çıkan araçların adeta cambazlık yaptığını belirterek şunları söyledi:

Işık istiyoruz

 “Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’ne üç kez müracaat ettim. Belde girişine ‘trafik ışıkları yapılsın’ istedik. Fakat  bazı küçük köylerin girişine trafik ışığı yapılırken buraya yapılmadı. İki günde bir trafik kazası meydana geliyor. İşte yine bir kaza oldu. Çocuklarımızın liseye giderken bindikleri servislerin gidiş ve gelişlerinde, buradan geçen tüm araçların ana yola çıkışlarında korku içinde yaşıyoruz. Karayollarının buraya en kısa zamanda trafik ışığı koymasını istiyoruz” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege Aynı Kavşakta Yine Kaza Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement