Ayvacık'ta Halktan Kavşak Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Ayvacık'ta Halktan Kavşak Tepkisi

Ayvacık\'ta Halktan Kavşak Tepkisi

Assos Karayolu üzerinde bulunan Assos Kavşağı'nda son olarak 2 hafta önceki kazada 1 kişinin ölmesi ve 6 kişinin yaralanması bazı kişilerin tepkisine neden oldu.

21.04.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Assos Karayolu üzerinde bulunan Assos Kavşağı'nda son olarak 2 hafta önceki kazada 1 kişinin ölmesi ve 6 kişinin yaralanması bazı kişilerin tepkisine neden oldu. Kavşakta yeterli ışık ve uyarı sisteminin bulunmaması sonucu ölümlü kazalar görüldüğünü belirten bir grup eylem yaptı. İlçe merkezinden toplanan 15 kişilik grup, Assos Kavşağı'na yürüdü. Grupta bulunanlar trafiği yavaşlatma eylemi yaptı. Durdurulan sürücülere çikolata ikram eden grup, kavşakta dikkatli olmaları konusunda uyardı. Polis ekipleri eylem sırasında güvenlik önlemi aldı.

KENDİ CEPLERİNDEN YAPMAYA HAZIRLAR

Her yıl yaz aylarında yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan kentte kavşağın büyük tehlike yarattığının ifade eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ayvacık Şube Başkanı 56 yaşındaki Halil Kocaman, şöyle dedi:

"Bu kavşağı bugün protesto etmemizin sebebi kavşakta daha önceki zamanlarda ve özellikle yaz aylarında onlarca yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana gelmesidir. Bu kazaların meydana gelmesinin ardından burada hiçbir önlem alınmadı. Örnek olarak buraya bir trafik ışığı takılabilir. Ama bunu yapan kimse yok. Kavşakta kazalar olmasın istiyoruz. Buraya ışık sistemini yapmayan Karayollarına ve Çanakkale Valiliğine sesleniyoruz. Biz buraya trafik ışıkları konulsun istiyoruz. Burada daha kaç can gidecek? Biz gerekirse kendi aramızda para toplar, buraya trafik ışıkları konulması için çalışırız. Yeter ki bize, Ayvacık halkına bir söz verilsin."

Grup üyeleri açıklama ardından kavşaktan ayrıldı.

- Ayvacıkçanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayvacık'ta Halktan Kavşak Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement