Ayvalık Eski Belediye Başkanlarından Aygüner'in Vefatı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Eski Belediye Başkanlarından Aygüner'in Vefatı

Dün hayata veda eden Ayvalık'ın eski belediye başkanı İzzet Aygüner için 3 dönem başkanlık yaptığı belediyede tören düzenlendi.

13.08.2014 16:34  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün hayata veda eden Ayvalık'ın eski belediye başkanı İzzet Aygüner için 3 dönem başkanlık yaptığı belediyede tören düzenlendi.

Ayvalık Devlet Hastanesi'nden alınan Aygüner'in cenazesi 1973- 1987 yılları arasında başkanlık yaptığı Ayvalık Belediyesine getirildi

Türk bayrağına sarılı tabutunu belediyeye getirilişi ve cenaze arabasına konulması sırasında Ayvalık'ın şu anki belediye başkanı Rahmi Gençer, omzunda taşıdı. Aygüner için Ayvalık Belediyesi önündeki cenaze törenine eski ve yeni belediye meclis üyeleri, Aygüner ailesi ve sevenleri katıldı.

Burada bir konuşma yaparak duygularını dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Gençer şunları söyledi;

"Bu gün hepimizin çok sevdiği İzzet ağabeyimiz aramızdan ayrıldı. Ayvalık'a 1973 ile 1987 yılları arasında üç dönem belediye başkanlığı yapmış, gerçek halkın adamı olmuş. Görevi sırasında insanlara sevgi vermiş, üç çocuk, 7 torun sahibi olmuş bir ağabeyimiz. Kendisi çok iyi bir cumhuriyetçi ve Cumhuriyet Halk Partili ağabeyimiz. Gerçekten görevi süresi içinde özellikle halkla olan samimi ilişkisi ve beraber çalıştığı arkadaşlarıyla sevgi içinde çalışması hep bize örnek olması gereken davranıştır. Bu gün burada görüyorum ki hepinizin yüzündeki ifade, hepinizin buraya koşarak sevgiyle gelmesi İzzet ağabeyimizin ne kadar doğru bir hayat yaşadığını, Ayvalık'a nasıl hizmet ettiğinin göstergesidir. O yüzden kendisini buradan rahmet ve minnetle anıyoruz. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Ayvalıklılara başsağlığı diliyoruz."

Aygüner'in için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından belediye önünde cenaze namazı kılındı. Ardından Aygüner'in naaşı evine götürüldü. Ayvalık Saatli Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Aygüner'in cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık Eski Belediye Başkanlarından Aygüner'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement