Ayvalık'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Hazırlanıyor

Ayvalık\'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Hazırlanıyor

Ayvalık Belediyesi tarafından birim müdürlerine yönelik Strateji Plan Toplantısı düzenlendi.

17.08.2014 16:19

Ayvalık Belediyesi tarafından birim müdürlerine yönelik Strateji Plan Toplantısı düzenlendi.

İlçenin önümüzdeki 5 yılık planlamasının masaya yatırıldığı toplantının değerlendirmesini yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, belediye birimleri arasındaki koordinasyon kopukluklarının düzeltilebilmesi için tüm birimlerin içinde bulacağı yeni bir hizmet binası yapılması gerektiğini vurguladı.

Ayvalık'ta çevreyle ilgili tehditler bulunduğunu dile getiren Gençer, şöyle konuştu:

"Suyumuzun sıkıntılı olması bizim için tehdit oluşturuyor. Bu da burada hem yaşamı hem de ilçenin ekonomisini etkiliyor. Trafik bizim en büyük tehditlerimizden biri. Ayvalık için tehdit oluşturan şeyler bunlar. Yaşamı zorlaştıran özellikle trafik sorunu, bunların hepsi için düzenleme yapılması gerekir. Stratejik planımızı biz 5 yıl içinde yapacaklarımızı ve nasıl yapacaklarımızı anlatan bir kitap haline getirmeliyiz. Hedeflerimiz nelerdir, Ayvalık Belediyesinin bu 5 yıl içerisinde nereye getirmek istiyoruz ve bunları hangi takvimde yapmak istiyoruz?"

Ayvalık Belediyesinin, ilçenin 5 yılına ışık tutacak 2015-2019 Stratejik Planı'nın hazırlık sürecinde halkın görüşlerini de alacağı bildirildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ın 5 Yıllık Stratejik Planı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement