Azdavay'a Gönül Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Azdavay'a Gönül Köprüsü

Azdavay\'a Gönül Köprüsü

ÖSYM sınavlarında toplanan kalemler köy okullarına dağıtıldıKastamonu’da hizmet veren Köy Okulları Gönül Köprüsü Derneği tarafından yıl boyunca ÖSYM sınavlarında kullanılan ve gönüllülerce toplanan kalemler Azdavay ilçesinde bulunan köy okullarındaki öğrencilere dağıtıldı.

18.11.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖSYM sınavlarında toplanan kalemler köy okullarına dağıtıldı

Kastamonu'da hizmet veren Köy Okulları Gönül Köprüsü Derneği tarafından yıl boyunca ÖSYM sınavlarında kullanılan ve gönüllülerce toplanan kalemler Azdavay ilçesinde bulunan köy okullarındaki öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Köy Okulları Gönül Köprüsü Derneği Başkan Yardımcısı Melek Böcek, Köy Okulları Gönül Köprüsü Derneği olarak 2014 yılı boyunca ÖSYM tarafından yapılan KPSS, ALES, LYS gibi sınavlarda kullanılan kalem,kalem tras ve silgileri sınav alanlarında kurdukları stantlarda gönüllüleri aracılığı ile topladıklarını belirterek " Topladığımız malzemeler ile beraber birer defteri Azdavay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve gönüllü vatandaşların katkılarıyla Azdavay daki köy okullarında ve taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilere dağıttık" diye konuştu.

Dernekleri hakkın dada bilgi veren Böcek: "Derneğimiz 2014 yılı şubat ayında Kastamonu'da kuruldu.2014 yılı boyunca ÖSYM tarafından yapılan KPSS, ALES, LYS ve diğer sınavlarda gönüllü üyelerimizin bulunduğu stantlar açtık ve sınav sonunda toplanan malzemeleri temizleyip paketledikten sonra eğitim-öğretim yılı başında köy okullarına ulaştırdık. Yıl içersinde Kastamonu'da bulunan 62 köy okulunda öğrenim gören 1096 öğrenciye 2 kalem,1 silgi,1 kalemtıraş, 1 defter ve Okul Kütüphanesinde kullanılmak üzere Hikaye kitabı seti ile 49 taşımalı eğitim veren okulda 6720 öğrenciye 2 kalem,1 silgi,1 kalemtıraş hediye ettik" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azdavay'a Gönül Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement