Azdavay'da Köy Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Azdavay'da Köy Toplantısı Yapıldı

Azdavay\'da Köy Toplantısı Yapıldı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki işletmede gerçekleştirilen köy toplantılarının yenisi Azdavay ilçesinde Topuk Köyünde gerçekleştirildi.

13.04.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki işletmede gerçekleştirilen köy toplantılarının yenisi Azdavay ilçesinde Topuk Köyünde gerçekleştirildi.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü İsmail Çetin, Azdavay İşletme Müdürü Ahmet Nezir ve işletme şeflerinin katılımıyla gerçekleştirilen köy ziyaretinde Topuk ve Gecen Köy Muhtarları ile Topuk ve Kayıoğlu Köyleri kooperatif başkanları da hazır bulundu. Günün anısına fidan dikiminin ardından vatandaşlara ücretsiz ceviz fidanları dağıtıldı.

Fidan dikiminin ardından köy konağında gerçekleştirilen sohbette ise, Bölge Müdürü Ali Şahin tarafından yapılan ormancılık faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Köylüler de üretim yolları, ORKÖY ve personel yetersizliği ile ilgili talepleri dile getirdiler. Bölge Müdürü Ali Şahin de, köylülerin taleplerine dair çözüm yollarını ve işbirliği beklentilerini dile getirdi. Ali Şahin'in Topuk Köyü Muhtarı Kemal Kara'ya OGM logolu saat hediye etmesinin ardından toplu fotoğraf çekildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azdavay'da Köy Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement