Aziz Akkaya: "Kadromuza İnanıyorum" - Son Dakika
Spor

Aziz Akkaya: "Kadromuza İnanıyorum"

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Romanya ve İsrail ile oynanacak karşılaşmaların kadrosu için, “Sakatlığı ve yorgunluğu nedeniyle oynamayan oyuncularımız var. Ancak ben kadromuzun maçları kazanacağına inanıyorum.

09.02.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Romanya ve İsrail ile oynanacak karşılaşmaların kadrosu için, "Sakatlığı ve yorgunluğu nedeniyle oynamayan oyuncularımız var. Ancak ben kadromuzun maçları kazanacağına inanıyorum. Yeter ki biz takım olarak bir arada kalalım" dedi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Romanya ve İsrail ile oynanacak karşılaşmaların aday kadrosu hakkında açıklamalarda bulundu.

"KADRORUMUZA İNANIYORUM"

Avrupa Şampiyonası açısından önemli karşılaşmalara gideceklerini söyleyen Akkaya, "Kazanmamız durumunda grup liderliğini yüzde 80 oranında garantilemiş durumda olacağız. Hem bizim hem de rakiplerimiz için çok önemli maçlar. Sakatlığı ve yorgunluğu nedeniyle oynamayan oyuncularımız var. Ancak ben kadromuzun maçları kazanacağına inanıyorum. Yeter ki biz takım olarak bir arada kalalım. Genç oyuncularımızın da katkısıyla iki maçımızı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 20 Şubat'ta Cluj'de Romanya ve 24 Şubat'ta Tel Aviv'de İsrail ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aziz Akkaya: 'Kadromuza İnanıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement