Aziz Yıldırım'an Sert Uyarı: "Bundan Sonra Yakarım" - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'an Sert Uyarı: "Bundan Sonra Yakarım"

Aziz Yıldırım\'an Sert Uyarı: "Bundan Sonra Yakarım"

Fenerbahahçe Üniversitesi'nin YÖK'e sunumu için sarı lacivertli takımın Braga ile oynadığıı maçı televizyondan izleyen Aziz Yıldırım, oyuncularını sert bir dille eleştirdi.

20.03.2016 12:59

SPORCOPE ÖZEL HABER - Fenerbahahçe Üniversitesi'nin YÖK'e sunumu için sarı lacivertli takımın Braga ile oynadığıı maçı televizyondan izleyen Aziz Yıldırım, oyuncularını sert bir dille eleştirdi. Fenerbahçe ile Braga arasında oynanan maçı izleyen Yıldırım, Ivan Bebek'in verdiği tartışmalı kararlara sert tepki gösteren oyuncularını uyardı.

Fenerahçe Başkanı Aziz Yıldırım, diğer yöneticiler Önder Fırat ve Mhmut Uslu ile birlikte, sarı lacivertli takımın Galatasaray ile oynayacağı dev derbi maç önecsinde Samandıra Tesisleri'ne giderek yaklaşık 30 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi. Braga maçındaki tartışmalı kararların verildiği ve Fenerbahçeli futbolcuların isyan ettiği görüntüleri izleten Yıldırım, oyuncularına izlettiği görüntülerden ders çıkarmaları gerektiğini belirtti.

Daha sonrasında dev derbi öncesinde oyuncularını motive eden bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcuları Galatasaray ile oynayacakları derbi mücadelesi ve geride kalan maçlarda kolay kart göremeleri halinde "Bundan sonra böyle kart gören olursa yakarım" sözleriyle uyardı. Takımla birlikte Galatasaray maçı öncesinde özel bir toplantı gerçekleştiren Aziz Yıldırım, daha sonra kulüp yöneticileriyle birlikte antrenmanı izledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'an Sert Uyarı: 'Bundan Sonra Yakarım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement