Aziz Yıldırım, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Atıfta Bulundu - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Atıfta Bulundu

Aziz Yıldırım, takımda kalmak için birçok talepte bulunan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e atıfta bulunarak, Sarı-Lacivertlilere gelmek için alacaklarından feragat eden Sow'u takdir etti.

01.09.2016 12:33  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaklaşık 2 hafta önce "Ne yapın edin, Moussa Sow'u tekrar getirmek için formül üretin" talimatı sonrası düğmeye basan sarı-lacivertlilerde ilk temas idari menajer Hasan Çetinkaya'nın oyuncuya açtığı telefonla sağlandı. Ardından yıldız golcünün yeniden sarı-lacivertli formayı giymesi için yapılan görüşmeler dün imzalanan sözleşmeyle mutlu sonla tamamlandı.

KARAKTERİ SEBEBİYLE GERİ ALDI

Ancak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Moussa Sow'u ısrarla istemesinin tek sebebi oynadığı dönemde takıma verdiği katkı ya da Fenerbahçe'de forma giydiği 3 sezonda da takımın en golcü ismi olması değil. Karakteri ile kulüpte derin izler bırakması, arkadaşlarıyla hem uyumu hem de saygılı ilişkisi, aynı saygıyı hocalarıyla olan diyaloglarında sürdürmesi, mağlubiyetlerde yaşadığı yıkım, kaçırdığı gollerde gözyaşı dökecek kadar üzülmesi, her dönem taraftarların sevgilisi olmasının da başkanın kararında payı büyük.

SOW ALACAKLARINDAN VAGZEÇTİ

Gerek Fenerbahçe'ye geldiği ilk dönemde gerekse 16 milyon euroya Al Ahli'ye satılırken zorluk çıkarmayan Moussa Sow, kiralık olarak geldiği bu seferde de yine benzer bir fedakarlığa imza attı. Yıldız golcü, Birleşik Arap Emirlikleri'nden kiralık gelirken kulübü Al Ahli'deki alacaklarının bir bölümünden vazgeçerek Fenerbahçe'nin yükünü de büyük oranda hafifletti.

CANER VE GÖKHAN'A GÖNDERME

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Bazı oyuncular bu dönemlerde hangi isteklerle geliyorlar, ne zorluklarla geliyorlar" diyerek isim vermeden takımda kalmak için ileri sürdükleri şartlara atıfta bulunup Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i işaret ederken, Moussa Sow'un fedakarlığını da takdir etti.

Aziz Yıldırım, Caner Erkin ve Gökhan Gönül\'e Atıfta Bulundu

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Atıfta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement