Aziz Yıldırım'dan Şok Ersun Yanal Kararı: Yeter Artık Kovdum - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Şok Ersun Yanal Kararı: Yeter Artık Kovdum

Aziz Yıldırım\'dan Şok Ersun Yanal Kararı: Yeter Artık Kovdum

Yeni forma, 4. yıldız derken Ersun Yanal'la yolların ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü.

08.08.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi tüm hedeflerini ve planlarını 4. yıldızı takmak üzerine kurarken, birden bire gündem ilk sezonunda takımı şampiyon yapan ve 2 1 Mayıs'ta 2 yıllık sözleşmeye imza atan Ersun Yanal'la yolların ayrılabileceği iddialarına kadar geldi… Başkan Aziz Yıldırım'ın 4 Ağustos'ta futbolcuların izinlerini iptal ederek takımı Samandıra'da toplaması, Ersun Yanal ve teknik heyeti almadığı toplantıda futbolculara hatalarını anlatması yaşanan sorunların gün yüzüne çıkmasının ilk adımı oldu. Yıldırım dün de Samandıra personelini toplantıya aldı. Onların ağzından hem futbolcular hem de Ersun Yanal ile ilgili sorunları dinledi ve "Benden habersiz kuş uçmayacak" talimatı verdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın 4. yıldız hedefiyle yola çıkılan yeni sezon öncesi ipleri yeniden ele alması nedeniyle ortaya atılan iddialar şöyle:

En çok Salih dert yandı

Ersun Yanal ile futbolcular arasındaki iletişim sorunu aslında çok da gizli bir olay değil. Yaşanan sorunlar çok dillendirilmese de kulaktan kulağa konuşuluyordu. İlk kriz geçen sezonun ikinci yarısında patlak verdi. Üst üste gelen puan kayıplarının ardından önce kaptanlar Emre ve Volkan, başkan Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapıp takım içinde sorun olduğunu anlattı. Sonra başkan futbolcuları tek tek dinledi. Alper ve Caner hariç herkes şikayetini anlattı. Emenike'nin "Hoca beni sevmiyor" diye sersenizte bulunduğu, en çok konuşan ismin ise Salih Uçan olduğu öğrenildi. Hatta genç Salih o kadar çok anlattı ki, kaptan Emre'nin, "Bu kadar konuşacaksan git başkanın koltuğuna otur" diyerek takıldığı belirtildi. Aziz Yıldırım'ın dinlediklerinden sonra Yanal'a "Hocam Kuyt gibi adamı bile küstürmüşsün tebrik ederim" yorumununda bulunduğu öğrenildi.

"Özel hayatınıza karışmam ama..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın tatilde teknede bayan arkadaşlarıyla magazin basınına yakalanması başkan Aziz Yıldırım'ı kızdırdı ancak Yıldırım'ın bu konu üzerinde fazla durmadığı ifade edildi. Başkan'ın yaptığı toplantıda da bunu dile getirdiği ve "Özel hayatınız beni ilgilendirmiyor. Ne yaparsanız yapın. Ama ben başarı istiyorum. Hazırlık maçlarındaki sonuçlar ortada. Hayatınıza dikkat etmez ve başarı gelmezse o zaman tavrım farklı olur" dediği öğrenildi.

YILDIRIM VE YANAL ARASINDAKİ İPLER KOPENHAG'TA KOPTU

Topuk krizi

Başkan Aziz Yıldırım'ı bu süreçte en çok kızdıran olay ise Yanal'ın "Topuk Yaylası'nda çok sis var. İdman yapamıyoruz. 4 gün önce dönelim" düşüncesi oldu. Yanal'ın bu düşüncesinin Başkan'ı tam anlamıyla çileden çıkardığı ifade edildi. Başkan'ın, "Biz bu tesisler için büyük emek verdik. Büyük para harcadık. Tüm takımlar buraya gelsin burada çalışsın diye çağrı yapıyoruz kendimiz erken mi döneceğiz. Siz bizim emeklerimizi sıfırlamak, tesislerin geleceğini bitirmek mi istiyorsunuz" diyerek tepki gösterdiği ve bu olaydan sonra Yanal'la arasının bir hayli gerildiği öğrenildi.

Başkan kovdu, Uslu engel oldu

Başkan Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'ı önceki akşam kovma kararı aldığı buna Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun engel olduğu öğrenildi. Arkadaşları Başkan'a, Yanal'ın Kopenhag'a bir kadınla geldiğini iletti. Tüm yaşananları alt alta ekleyen Yıldırım'ın "Yeter artık kovdum" çıkışı yaptığı Uslu'nun ise, "Soma için ulvi bir görevimiz var. En azından bu maç bitene kadar bekleyelim" dediği kaydedildi. Yarın Yanal için kritik bir karar çıkabileceği de kulaktan kulağa dolaşıyor.

SABAH

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Şok Ersun Yanal Kararı: Yeter Artık Kovdum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement