Aziz Yıldırım, Mayıs'ta Başkanlığı Bırakacak - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Mayıs'ta Başkanlığı Bırakacak

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, arkadaşlarının ısrarına rağmen 1998 yılından bu yana sürdürdüğü görevini noktalayacağını yineledi. Mayıs ayında seçim var.

11.10.2015 11:00  Güncelleme: 11:02

Yaklaşık dört yıldır devam eden şike davası tüm sanıkların beraati ile sonuçlanırken, gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi.

Son kongrede mahkemeden ne sonuç çıkarsa çıksın görevi bırakacağını belirten Yıldırım'ın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyordu. Ancak Yıldırım'ın olağan genel kurula iki yıl daha olmasına rağmen geri adım atmayacağı ve Mayıs ayında seçime gideceği öğrenildi.

SÖZÜNDEN DÖNMEYECEK

Son yapılan yönetim kurulu toplantısında konunun masaya yatırıldığı ve sezon sonunda kongreye gidilmesi konusunda prensip kararına varıldığı bildirildi. Başkan Yıldırım yönetici arkadaşlarının, "Başkan sen en zor günleri geride bıraktın. Fenerbahçe'nin asıl şimdi sana ihtiyacı var" telkinlerine rağmen sözünden dönmeyeceğini kaydettiği ifade edildi. Aziz Yıldırım beraat kararının çıkmasından sonra da başkanlığı artık bırakacağını yineledi.

SEZON TAMAMLANINCA AYRILACAK

Fenerbahçe başkanının tüm branşlarda şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımların kongreden etkilenmemesi için sezon sonunu belirlediği, hatta beş kupa ile koltuğu bırakmayı hayal ettiği öğrenildi. 1998 yılından bu yana kulübü yöneten Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili de açıklamalarda bulunması bekleniyor.

BÜYÜK İLGİ

Mahkemenin beraat kararı sonrası yönetim kurulu arkadaşlarıyla Papermoon'da bir kutlama yemeğinde buluşan Yıldırım'a burada oldukça yoğun bir ilgi vardı. Restaurantta bulunan birçok kişi Yıldırım'ı kutlayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aziz Yıldırım, Mayıs\'ta Başkanlığı Bırakacak

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Mayıs'ta Başkanlığı Bırakacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ERBAA: EYY ANADOLU HALKI UYAN ARTIK..CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... VATANIMIZA BU DÖRTLÜ ÇOK ZARAR VERİYOR...LÜTFEN GERÇEKLERİ GÖRELİM...BALIK HAFIZALI OLMAYALIM... BUNLAR SOL BEYNAMAZLAR...LÜTFEN AKILLI OLALIM.....AKLIN YOLU BİR ...VAKİT BÜTÜN SAĞCILARIN...AKP de... BİRLEŞME VAKTİDİR... 11 16 Yanıtla
  • MOLDE: Sizi beşlik simit yapacaz hele bir gelin bekliyoruz pislik şikeciler 6 8 Yanıtla
  • haskürt: bırakma BABA bizi cinconlular bu yoruma kafayı yerler 5 9 Yanıtla
  • Gerçek türk: Ohhhhhhhhhhhh beeeeee şükürr 5 8 Yanıtla
  • İstanbullu: Paraları bastılar kurtuldular adalet artık parayla arkadaşlar.. 5 6 Yanıtla
  • Vatansever: Murat Ülker başkan olsa Fenerbahçe şampiyonlar liği şampiyonu Fenerbahçe dünya markası olur 4 7 Yanıtla
  • Oflu: Trabzon nasıl koydu ama bursadan haber varmı iki ikimi 8 2 Yanıtla
  • OFLU: Nasıl koydu burak yılmaz iki ikimi 5 3 Yanıtla
  • Seljuk: ERBAA sen zihin özürlü müsün? 0 8 Yanıtla
  • Akıl fikir: Ohhh beee sonunda 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement