Çorlu'da Babasını ve Sevgilisini Bıçakla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da Babasını ve Sevgilisini Bıçakla Yaraladı

Çorlu\'da Babasını ve Sevgilisini Bıçakla Yaraladı

Çorlu'da 26 yaşındaki Adil O. evinde alkol aldığı sırada tartıştığı sevgilisi Gül S. ile kendisini engellemeye çalışan babası Erol O. yu bıçakla yaralayıp kaçtı.

19.09.2014 14:26  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 26 yaşındaki Adil O., evinde alkol aldığı sırada tartıştığı sevgilisi Gül S. ile kendisini engellemeye çalışan babası Erol O.'yu bıçakla yaralayıp kaçtı.

Olay, Hıdırağa Mahallesi Yoğurtçu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 52 yaşındaki Erol O., oğlu 26 yaşındaki Adil O., onun sevgilisi olan 25 yaşındaki Gül S. ile birlikte evde alkol aldı. Bir süre sonra Gül S. ile sevgilisi Adil O. arasında tartışma çıktı. Erol O., oğlu ve sevgilisini sakinleştirmeye çalıştı. Öfkesi dinmeyen Adil O., mutfaktan aldığı bıçakla sevgilisi ve babasını yaralayıp kaçtı.

Yaralı olarak evden dışarıya çıkan Gül S., komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan Erol O. ve Gül S. tedavi altına alındı. Polis, kaçan şüpheli Adil O.'yu yakalamak için çalışma başlattı. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da Babasını ve Sevgilisini Bıçakla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement