BADER, Yeni Yönetimini Belirledi - Son Dakika
Yerel

BADER, Yeni Yönetimini Belirledi

BADER, Yeni Yönetimini Belirledi

İstanbul'da faaliyet gösteren Batman İli İlçeleri Ve Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, kongre ile yeni yönetimini belirledi.

25.05.2016 07:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BADER, olağanüstü kongreye gitti

Batman İli İlçeleri Ve Köyleri Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (BADER) olağan üstü kongresini gerçekleştirdi.

İstanbul'da faaliyet gösteren BADER, önceki yönetime göre, daha iyi çalışmalar ve derneği kurumsallaştırma adına yeni bir yönetim oluşturmayı uygun görerek olağan üstü kongre kararı aldı.

Kongre ile ilgili açıklama yapan BADER Başkanı Esfer Solmaz "1998 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar yönetime gelen tüm yönetim kurulu ve başkanları imkanlar dahilinde işler yapmışlardır. Ancak takdir ederseniz ki bugünün şartlarına uygun dernek anlayışı ve yönetiminde bir çok eksik ve aksaklıkların ortaya çıktığını görmekteyiz. Amacımız derneğimizin çıtasını daha yukarılara çıkarmak ve daha güzel faaliyetlerde bulunmak amacıyla kongreye gittik" dedi.

Kongre sonunu da yönetime Başkan Esfer Solmaz Başkanlığında; Adil Yılmaz, Abdulkadir Kaya, Mansur İnci, Abdulkadir Gayretli, Ramazan Künteş, Orhan Akyel, Mustafa Kaya, Savaş Özalp, Faysal Çelik, Abdulğafur Yeşil, İlhami Tüzün, Abdullah Akat, Ahmet Yekta Can, Murat Ergin yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BADER, Yeni Yönetimini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement