Badminton'da Milli Gurur - Son Dakika
Güncel

Badminton'da Milli Gurur

Badminton\'da Milli Gurur

Osmangazi Belediyespor sporcuları, pek çok farklı branşta elde ettikleri başarılarına bir yenisini daha ekledi.

23.02.2017 12:07

Bursa'da yapılan Badminton Gençler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde mücadele eden Osmangazi'li sporcular, başarılı maçların ardından Milli Takıma seçilerek, ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyükler Badminton Türkiye Şampiyonası'nın ardından yapılan Milli Takım seçmeleri sona erdi. 20-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve 20'si bayan toplam 60 sporcunun katıldığı Milli Takım seçmelerinde mücadele eden Osmangazi Belediyesi Badminton Takımı sporcularından Naime Yıldız, tek bayanlar kategorisinde birinci olarak Türk Milli Takımı'na seçildi. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan milli takım seçmelerinde mücadele eden Yusuf Yaşar ile Berkay Çiçen tek erkeklerde, Tayfun Taşdemir ve Berkay Çiçen ikilisi de Çift Erkeklerde Milli Takıma seçilen isimler oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak Badminton Gençler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan sporcu ve teknik heyeti kutladı. Başkan Dündar, "Altyapıdan yetişen sporcularımızın milli takıma seçilerek ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek olması hepimizi gururlandırdı. Kendilerine yapılan yatırımların boş olmadığını bizlere göstermiş oldular. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, gençlerimize olan desteğimiz sürecek. Başta sporcu ve hocaları olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, Gençler Avrupa Şampiyonası'nda tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Badminton'da Milli Gurur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement