Bağcılar'da Asayiş - Son Dakika
Yerel

Bağcılar'da Asayiş

Bağcılar'da, uyuşturucu madde ticaretine karıştıkları iddia edilen 2, marketten hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 4 ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "yağma" suçlamasıyla bir kişi tutuklandı.

17.03.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da, uyuşturucu madde ticaretine karıştıkları iddia edilen 2, marketten hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 4 ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "yağma" suçlamasıyla bir kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 4 Mart'ta 100. Yıl Mahallesi'ndeki bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisinin edinilmesi üzerine yapılan çalışmalarda bu adresten uyuşturucu temin ettiği tespit edilen A.K'nin beyanı doğrultusunda gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı. Söz konusu adreste 2 fişek sentetik kannabinoid (bonzai), şüphelilerin üzerlerinden ise 200 lira ele geçirildi.

Göztepe Mahallesi'nde 9 Mart'da durumundan şüphelenilerek durdurulan ve üzerinde 2 fişek uyuşturucu madde ele geçirilen bir kişinin ifadesi doğrultusunda Fatih Mahallesi'nde uyuşturucu temin ettiği tespit edilen Ö.A. (20) yakalandı. Şüphelinin üzerinde 8 fişek sentetik kannabinoid (bonzai), 35 uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 suç kaydı bulunan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Asayiş Büro Amirliğine 25 Şubat'ta müracaat eden bir kişi, 100. Yıl Mahallesi'ndeki iş yerine gelen ve kendisini tehdit eden S.K'nin orada çalışan Y.K'yi (33) zorla alıkoyduğunu, 5 bin 600 lira karşılığında serbest bıraktığını kaydetti. Müştekinin, S.K'nin farklı zamanlarda iş yerine geldiğini, silahla tehdidiyle 9 bin 200 lira para aldığını beyan etmesi üzerine çalışma başlatıldı. Evi ve iş yerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız, 1 kurusıkı tabanca ele geçirilen ve emniyette 2 suç kaydı bulunan S.K, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "yağma" suçlarından tutuklandı.

Ayrıca Güneşli Mahallesi'ndeki bir marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağcılar'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement