Bağdat Caddesi'nde Üniversiteli Kıza Tecavüz! Saldırgan Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bağdat Caddesi'nde Üniversiteli Kıza Tecavüz! Saldırgan Yakalandı

Bağdat Caddesi'nde bıçaklı saldırgan, evine yürüyen üniversiteli genç kıza, bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti. Yakalanan saldırgan evli ve 2 çocuk babası çıktı.

26.01.2016 07:38  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayet gibi trafik kazalarıyla gündemden düşmeyen Kadıköy Bağdat Caddesi şimdi de tecavüzcü dehşetine sahne oldu. İstanbul'un en kalabalık semtlerinden olan bölgede eli bıçaklı kimliği belirsiz saldırgan, üniversiteli genç kıza bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti.

PEŞİNE TAKILDI

Önceki gece yarısından sonra yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy'de buluşup yemek yedi. Grup ilerleyen saatlere kadar birlikte zaman geçirdi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı'daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi'nden dolmuşa bindi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü. Ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz etti.

Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

SALDIRGAN KAÇTI

Saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin 'Moleküler Genetik İnceleme'ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.'nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI ÇIKTI

Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası ve servis şoförü olduğu ortaya çıktı. Saldırganın ayrıca uyuşturucudan, dolandırıcılık ve hırsızlıktan poliste kaydının olduğu öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası C.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

TRAFİK TERÖRÜ BİTMEK BİLMEDİ

Tecavüz dehşetinin yaşandığı Bağdat Caddesi, sık sık kural ihlali nedeniyle yaşanan cinayet gibi kazalara da sahne oluyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kazada çiçekçi Mehmet Emin Kaya, üniversiteli Murathan Öztürk'ün kullandığı lüks aracın kurbanı olmuştu. Öztürk'ün aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği otomobil kaldırıma çıkmış, tezgâhının arkasında uyuyan Kaya'yı öldürmüştü. Kaçtıktan 87 gün sonra teslim olan Öztürk tutuklanmıştı.

Cadde önceki hafta ise 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'ya mezar olmuştu. Kırmızı ışıkta durmayan Zeynep Nur Koşan yönetimindeki lüks otomobilin çarptığı Büşra olay yerinde can vermiş, 26 yaşındaki sürücü tutuklanmıştı.

Bağdat Caddesi\'nde Üniversiteli Kıza Tecavüz! Saldırgan Yakalandı

Son Dakika Güncel Bağdat Caddesi'nde Üniversiteli Kıza Tecavüz! Saldırgan Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • yozgatlı : gece ne halt yemeye kızınızı sokağa yolluyorsunuz.o saatte bir genç.kızın ailesiyle olması gerekir.dünyayı sapıklardan temizleyemezsiniz ama kızınıza sahip çıkabişirsiniz. 39 24 Yanıtla
  • Sibel: Ikiside suclu diye bisey yoktur suc tektir mal yoksa biri kurban olurmu kizin sucu ne disari cikmakmi ?? Cikacak tabi TC iran degil Ulkeme soz soyletmem kimseye Ulkem guzel bi ulke icinde yasayan yobazlar pisletiyor sadece yobazlari hainleri hirzizlari tecavuzculeri bu ulkeden defedmedikce bu ulke daha cok zarar gorur bu pisliklerden 10 50 Yanıtla
  • mehmet paltuk: Tek care islami bir toplum yetistirmek.. 47 13 Yanıtla
  • Qupapopa: Beceriksizler. Sahte diplomalıları öğretmen yapar. Dini bilmeyeni fetvacı yapar. Soruları çaldırır. Süpürgeciyi müdür müdürü süpürgeci yapar. İşkembeden Senaristi ekonomist, hamsiciyi bilimci yapar. Mafyayı konferansçı Profu hain yapar. Serseriyi dindar gençlik, dindar gençliği paralelci yapar. Ülke bitmiş rezalete okey dönüyor. 44 11 Yanıtla
  • akay: CENABİ HAK çocuklarımızı korusun . 49 0 Yanıtla
  • CANLI YAYIN: ata sözü=(( Kem aletle,,kemalat olmaz. )) yani yürürlükte olan laik ve kemelis sistemle,,hicbir proplemi cözemedigimiz gün gibi ortada.ister akp olsun,,ister saadet olsun,,hangi parti olursa olsun,bu laiklik oldugu müddetce,,eliniz kolunuz bagli olarak,,sadece olaylari seyredersiniz. 27 22 Yanıtla
    KIYAMETE DOĞRU...: Biz safız sen ve senin gibi muşrikler çok akılısınız ki CEHENNEME doğru hızla koşmaktasınız... 2 0
  • Fatih: Gecenin bi yarisi genc bi kizin disarda isi neymis tek basina.. 15 32 Yanıtla
    Cuvaldız: Yani Kız Dışarda Diye Tecavüzmü Edilsin? 12 0 CAVUR İZMİRLİ: Ey zihniyeti bozuk herifler o kız sizin kardeşiniz yada hanımınız olabilirdi o zamanda boyle yazabilirmiydiniz acaba olmayacak diye bişey yok bunu yapan da eminim sizin kafadan birisidir fatih ve şeriatçı kafalar 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement