Bağlar'da Sokaklar Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Bağlar'da Sokaklar Yenileniyor

Bağlar\'da Sokaklar Yenileniyor

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sokakları yenileme çalışmaları kapsamında bir yıl içerisinde Bağlar'da toplam 145 bin metrekare parke taşı döşendi.

16.06.2015 19:10

Temiz ve yaşanılası bir kent için kolları sıvayan Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sokakları yenileme çalışmaları kapsamında bir yıl içerisinde Bağlar'da toplam 145 bin metrekare parke taşı döşendi. Yazın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Bağlar Belediyesi, Bağlar'ın bütün sokaklarında parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Yunus Emre Mahallesi, Alipınar, Şeyhşamil, Muradiye, Fatih ve 5 Nisan mahallelerinde parke taşı çalışmaları biterken Bağlar'ın yeni yerleşim alanı olan Bağcılar Mahallesi'nde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

'Bağlar'da bir yıl içerisinde 187 bin metre kare parke taşı daha döşenecek'

Çalışmalarının ağırlığını eski Bağlar'a verdiklerini dile getiren Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Akgül, Eski Bağlar'a hizmet etme imkânlarının kısıtlı olduğunu belirterek, "Birçok sokaklarına temizlik arabalarımız bile girilmiyor. Biz de yönetim olarak bu yıl çalışmalarımızı o mahallelerden başlamak istedik. Hemen hemen bütün mahallelerinde parke taşı çalışmaları yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Muradiye Mahallesi'ne 12 bin metrekare parke taşı döşendi. Fatih Mahallesi'ne 5 bin, 5 Nisan Mahallesi'ne ise 40 bin metre kare parke taşı döşendi. Ayrıca bu yıl içerisinde Bağlar'da 187 bin metrekare parke taşı döşeyeceğiz. Bütün mahallelerimiz de çalışmalarımı sürüyor, taşı eskimiş birçok ara sokaklarda da çalışmalarımız bitmiştir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar'da Sokaklar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement