Bağlar'dan Madde Bağımlılığına Karşı Duyarlılık Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Bağlar'dan Madde Bağımlılığına Karşı Duyarlılık Çağrısı

Bağlar\'dan Madde Bağımlılığına Karşı Duyarlılık Çağrısı

Bağlar Belediyesi madde bağımlılığı ile mücadele haftası dolayısıyla Ninova Alış-Veriş Merkezi'nin içinde stant açarak broşür dağıttı.

26.06.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi HEVRA Danışmanlık Ve Destek Merkezi ile Bağlar Belediyesi 26 Haziran "Uluslar arası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Bağlar Belediyesi Madde Bağımlılığı ile Mücadele haftası dolayısıyla Ninova Alış-Veriş Merkez'inin içinde stant açarak broşür dağıttı.

Stant açılışına Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tekin Kuzu, belediye meclis üyeleri, Kardelen Kadın Evi ve Solin Çocuk Oyun Evi çalışanları ile Ninova sahiplerinden biri olan Süleyman Kalender katıldı.

Açılışın ardından Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve beraberindeki ekip, esnaflara madde bağımlılığıyla ilgili bildiri ve broşürler dağıttı. Esnaflarla sohbet eden Akat, yurttaşları madde bağımlılığı konusunda duyarlı olmaya çağırdıklarını söyleyerek bilgilendirme amaçlı broşürler dağıttıklarını belirtti. Belediye olarak madde bağımlılığıyla ilgili birçok defa kendi personeline ve Bağlarlı yurttaşlara yönelik uyuşturucu ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla eğitim seminerlerini verdiklerini dile getiren Akat, halka zarar veren her türlü kötü alışkanlıklara karşı mücadele edeceklerinin altını çizdi. Madde bağımlılığının yaygın olmasının ana sebeplerinden birinin ailelerin bilgi sahibi olmaması olduğunu belirten Akat, bu konuda farkındalık eğitimlerinin önem taşıdığını ifade etti

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar'dan Madde Bağımlılığına Karşı Duyarlılık Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement