Bağlar'dan Personeline İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bağlar'dan Personeline İftar Yemeği

Bağlar\'dan Personeline İftar Yemeği

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, ramazan ayı nedeniyle belediye personeline iftar yemeği verdi.

02.07.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Eş Başkanları Birsen Kaya Akat, Eşref Güler Ramazan Ayı nedeniyle belediye personeline iftar yemeği verdi. Demirok Spor Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine, HDP Diyarbakır İl Eş Başkanları Ömer Önen, Gülşen Özel, HDP ve DBP il yöneticileri, HDP ve DBP Bağlar İlçe Örgütü Eş Başkanları ile yöneticileri, sendika temsilcileri, mahalle meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda belediye personeli ve aileleri katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Kutsal ramazan ayında Ortadoğu'da Müslümanlara ve Kürt Halkına yönelik çetelerin eliyle gerçekleşen katliamları kınayarak, "Katliamlara uğrayan insanların ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum" dedi. Akat, belediye personelin emeğinden dolayı teşekkür ederek, onlara hayırlı ramazanlar diledi.

Ardından kısa bir konuşma yapan HDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Ömer Önen"Bu kutsal ayın heyecanını ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Emekçi arkadaşlarımız Bağlar gibi bir yerde çalışarak kutsal bir emek harcıyorlar. Bu emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi. Konuşmaların ardında iftar yemeği yenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar'dan Personeline İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement