Bakan Aşcı: 1 Kasım'da İneği, Tavuğu Bırakın Sandığa Gidin - Son Dakika
Güncel

Bakan Aşcı: 1 Kasım'da İneği, Tavuğu Bırakın Sandığa Gidin

Bakan Aşcı: 1 Kasım\'da İneği, Tavuğu Bırakın Sandığa Gidin

Gümrük Bakanı Cenap Aşcı, memleketi Aksaray'da, "1 Kasım'da gerekirse ineğe su vermeyin, tavuğu yemlemeyin ama sandığına gidin." dedi.

07.10.2015 15:07  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçici seçim hükümeti kabinesine bağımsız olarak atanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, bugün sivil plakalı makam aracıyla memleketi Aksaray'a geldi.

Cenap Aşcı, memleketi Aksaray'da, "1 Kasım'da gerekirse ineğe su vermeyin, tavuğu yemlemeyin ama sandığına gidin" dedi.

CHP'Lİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Yeşiltepe Belediye Başkanı CHP'li Tahsin Çelik'i makamında ziyaret eden Bakan Cenap Aşcı, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlere değindi.

"İNEĞE SU VERMEYİN, TAVUĞU YEMLEMEYİN AMA..."

Seçimlerde yüzde 100 katılımın olmasını beklediklerini ifade eden Bakan Aşcı, şunları söyledi:

"Çıkacak sonuçlar ne ise şimdiden başımızın üstündedir. Vicdan sahibi insanlarımız, temiz vicdanlarıyla kararlarını verecekler. Barış ortamında herkes huzur içerisinde sandığa gidecek. Biz seçimlerde yüzde 100 katılımın olmasını istiyoruz. Vakit olarak zaten az bir süre kaldı, tarlada da pek bir iş yok. Ben geçenlerde bir yerde söyledim. 1 Kasım'da gerekirse ineğe su vermeyin, tavuğu yemlemeyin, ama sandığa gidin. Ondan sonra da akşam hep birlikte izleyelim. Ülkede böylece sorumluluğunuzu yerine getirmiş olursunuz. Tercihinizi yaparsınız. Ondan sonra da siyasi partilerimiz de çıkan sonuca göre oradan alacağı mesajı alır. Ne yapacağına karar verir."

RUSYA'NIN SURİYE'DEKİ SALDIRILARI

Bakan Aşcı, Rusya'nın Suriye'deki IŞİD'e yönelik saldırıları hakkında da, "Rusya'nın birkaç gündür Suriye'deki saldırılarını izliyorsunuz. Bu durumda bizim boşluğa düşmememiz lazım. Yolumuza bakmamız lazım. Güçlü ülke olarak yolumuza devam etmemiz lazım. Kimseye de güvenmeden bu işi yapmalıyız. A ülkesine, b ülkesine güvenerek bir iş yapamayız. Buralarda 'elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde bulunmaz' diye bir söz var. Onun için kendi öğünümüzü kendimiz yaratacağız. Kendi gücümüzü kendimiz kuracağız. Kendi silahımızı, uçağımızı kendimiz yapacağız. Onun için güçlü olmamız lazım. Güçlü olmanın yolu da önce kardeşlikten geçiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Aşcı: 1 Kasım'da İneği, Tavuğu Bırakın Sandığa Gidin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞUNA HARCAMAYALIM: Halk süt,yumurta,et,peynir ister....makarnadan bıktı gari 0 1 Yanıtla
  • tgy: hayvanlardan ne istiyosun aptal 0 1 Yanıtla

Advertisement