Bakan Çelik'ten Adana'ya Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Adana'ya Bayram Ziyareti

Bakan Çelik\'ten Adana\'ya Bayram Ziyareti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kurban Bayramı'nda hemşerileriyle bayramlaşmak üzere Adana'ya geldi.

16.10.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kurban Bayramı'nda hemşerileriyle bayramlaşmak üzere Adana'ya geldi. Adana Havaalanı'nda büyük bir coşkuyla karşılanan Çelik'in ilk durağı Adana'da burs verilmesine yardımcı olduğu üniversiteli öğrenciler oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bir kebap salonunda garson olarak çalışırken, sınava hazırlanarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ni kazanan Ramazan Eren ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği'ni kazanan Tolga Turhan ile birlikte maç izleyen Bakan Çelik, bu koşullarda bulunan öğrencilere desteklerinin devam edeceğine dikkat çekti.

-ÇELİK, FATİH POLİS MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ-

Bakan Çelik, öğrencilerle görüşmesinin ardından Adana Fatih Polis Merkezi'ne geçerek buradaki polislerle bayramlaştı. Fatih Polis Merkez Amiri Özgül Çoban ile bir süre sohbet eden Bakan Çelik, polis merkeziyle ilgili emniyet amirinden bilgiler aldı. Adana'da 4 polis merkezinde görevli kadın emniyet amirlerinin şehit kızı olduğunu öğrenen Çelik, duygu dolu anlar yaşadı. Özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı merkezdeki tüm polislere teşekkür eden Bakan Çelik, Adana Emniyeti'nin başarılı çalışmalarından dolayı Adana Emniyet Müdürü Zeki Gürkan'ı ayrıca tebrik etti.

Polis merkezi ziyaretinin ardından Çelik sosyal medyada şu mesajları paylaştı:

"Adana Polis Merkezlerindeki emniyet amirlerinin dördü bayan. Özgül Hanim gibi hepsi şehit kızı. Gurur duyuyoruz onlarla.

Huzur içinde bir ülke için fedakarca görev yapan tüm polislerimizi temsilen bayramlarını kutladık."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Adana'ya Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement