Bakan Fatma Şahin: Kanın Durduğu Bir Ortadoğu İstiyoruz (3) - Son Dakika
Politika

Bakan Fatma Şahin: Kanın Durduğu Bir Ortadoğu İstiyoruz (3)

Bakan Fatma Şahin: Kanın Durduğu Bir Ortadoğu İstiyoruz (3)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bakanlığı tarafından başlatılan 'Ailelerin umudu gerçek oluyor' projesiyle tüp bebek yöntemi uygulanan 2 bin 500 çiftten biri olan ve geçen günlerde ikiz bebekleri dünyaya gelen Gaziantepli Aydın ve...

15.10.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüp BEBEKTE 3'ÜNCÜ DENEME HAKKI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bakanlığı tarafından başlatılan 'Ailelerin umudu gerçek oluyor' projesiyle tüp bebek yöntemi uygulanan 2 bin 500 çiftten biri olan ve geçen günlerde ikiz bebekleri dünyaya gelen Gaziantepli Aydın ve Zeliha Yücel çiftini ziyaret etti.

Bakan Fatma Şahin, Gaziantep'teki programında, Acıbadem Sağlık Grubu'nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında gündeme getirdiği ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilen 'Ailelerin umudu gerçek oluyor' projesiyle ikiz bebek sahibi olan Aydın ve Zeliha Yücel çiftini, Mevlana Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Aileyi kutlayan Bakan Fatma Şahin, ikiz bebekler Yücel ve Sudenaz'ı kucağına alıp sevdi. Bakan Şahin, bebeklere birer çeyrek altın taktığı ziyaretinde çocuğu olmayan ailelere de müjde verdi.

Şahin, "Tüp bebekte hak 2'ydi. ya devlet hastanelerinde yapılıyordu ya da özel hastanelerde mali destek veriliyordu. Son paketle bu hakkı da 3'e çıkardık. 2 deneme yapıp da hakkını kaybedenlere duyurmak istiyorum: Bu hakkı 3'e çıkarıyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Fatma Şahin: Kanın Durduğu Bir Ortadoğu İstiyoruz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement