Bakan Yazıcı: Ramazan Ayı Tüm Müslümanlar İçin Acıyla Geçti - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı: Ramazan Ayı Tüm Müslümanlar İçin Acıyla Geçti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ramazan ayının İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları nedeniyle tüm Müslümanlar için acıyla geçtiğini belirtti.

27.07.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ramazan ayının İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları nedeniyle tüm Müslümanlar için acıyla geçtiğini belirtti.

Yazıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Yazıcı, Ramazan'ın birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlendiği bir yenilenme ayı olduğunu belirtti.

Ramazan ayının İsrail'in Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları nedeniyle tüm Müslümanlar için acıyla geçtiğini belirten Yazıcı, "Ramazan Bayramı'nın, başta Gazze olmak üzere, tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acıları, sıkıntıları paylaşmak, onlara dua etmek ve yardım elimizi uzatmak için vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bayrama evlerinden uzakta giren, savaş ve çatışma ortamında bulunanlara kayıtsız kalınmayacağını vurgulayan Yazıcı, "Komşu ülkelerde yaşanan gerilim ve çatışmadan kaçan mağdurlara, muhtaçlara yardım elimizi uzatmak, millet olarak tarihimizden bize miras kalan en güzel hasletlerimizden biridir. Bundan sonra da millet olarak mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye, yurt içinde ve yurt dışında, sorumluluk bilinciyle hareket eden güçlü bir ülkedir. 2023'ün güçlü Türkiye'sine doğru hızla yürürken; çocuğuyla, genciyle, engellisiyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle el ele, gönül gönüle olacağız. Ramazan Bayramı'nın, öncelikle içinde bulunduğumuz coğrafyaya ve tüm dünyaya barış, huzur ve istikrar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı: Ramazan Ayı Tüm Müslümanlar İçin Acıyla Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement