Bakır: "Adıyamanlı 30 Mart'ta Değişimi Gerçekleştirecek" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Adıyamanlı 30 Mart'ta Değişimi Gerçekleştirecek"

Bakır: "Adıyamanlı 30 Mart\'ta Değişimi Gerçekleştirecek"

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı olan Zeynal Bakır, Sağlık Eğitim Merkezini ziyaret etti.

30.01.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı olan Zeynal Bakır, Sağlık Eğitim Merkezini ziyaret etti.

CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve CHP Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Engin Özer ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Zeynal Bakır, burada çalışan personellerle yaklaşan yerel seçimler öncesi destek istedi.

Çalışanların sıcak ilgisi ile karşılanan Bakır, 30 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek, "Meselemiz şahıslar değil şahıslar üzerinden geçmişi eleştirmek istemiyoruz artık Adıyaman'da mantalitenin, şehre bakış açının değişmesi gerektiğini söylüyoruz, bu şehre şehirciliği bilen uzman bir kişinin el atması gerektiğini gittiğimiz her toplantıda konuştuğumuz her insandan duyuyoruz. İşte bizde halkımızın teveccühü ve Allah'ın izniyle buna cevap olacağız. Adıyaman'da ortak bir kanaat oluştu artık vatandaşımız Adıyaman da değişim şart olduğunu yüksek sesle bizlere dile getiriyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise halkın teveccühünün kendilerine gün geçtikçe arttığını kaydederek, "30 Martta yapılacak yerel yönetim seçimlerinde başarıyla çıkacağız. Adıyaman ve Adıyaman halkı bu hizmete susamışlığı bizimle birlikte yaşacaktır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Adıyamanlı 30 Mart'ta Değişimi Gerçekleştirecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement