Bakkala Sahte Banknot Para Kamerada - Son Dakika
Güncel

Bakkala Sahte Banknot Para Kamerada

Bakkala Sahte Banknot Para Kamerada

DENİZLİ'de bir bakkaldan 10 liralık alışveriş yapan ve 100 liralık sahte banknot veren zanlı, para üstünü veren işyeri sahibinin durumu anlayıp seslenmesi üzerine koşarak işletmeden çıkarak kayıplara karıştı.

27.03.2017 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'de bir bakkaldan 10 liralık alışveriş yapan ve 100 liralık sahte banknot veren zanlı, para üstünü veren işyeri sahibinin durumu anlayıp seslenmesi üzerine koşarak işletmeden çıkarak kayıplara karıştı. İşyerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Deliktaş Mahallesi'ndeki bir bakkalda geçen cuma günü yaşanan olayda, içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobille işyeri önünde inen bir kişi, içeriye girerek bir paket sigara ve soda alıp, sahte 100 liralık banknot verdi. Bakkalda bekleyen Emirhan Bıçak, alışverişin ardından 100 liranın üzeri olan 90 lirayı zanlıya verdi. Bıçak, zanlı bakkaldan çıkmak üzereyken, 100 liranın sahte olduğunu anladı, arkasından seslendi. Bunun üzerine zanlı, arkasına dönmeden kaçarak kayıplara karıştı. Olay anı bakkalın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polisler, sahte parayı veren kişiyi bulmak için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakkala Sahte Banknot Para Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement