Bal Ligi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi Açıklaması

Bal Ligi Açıklaması

Elbistan Belediyespor müsabakası hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup takımı 44 Malatyaspor, bu maçtan 3 puan alıp rakiplerin kaybetmesini bekleyecek.

12.02.2015 18:01

Elbistan Belediyespor müsabakası hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup takımı 44 Malatyaspor, bu maçtan 3 puan alıp rakiplerin kaybetmesini bekleyecek.

Elbistan maçına Yeşiltepe'de hazırlanan sarı kırmızılılarda son haftaların golcü ismi Ayhan Yaman ve defans oyuncusu Aliş Şimşek açıklamalarda bulundular.

AYHAN YAMAN: "YARIŞI SONUNA KADAR BIRAKMAYACAĞIZ"

Kendileri yendikçe rakiplerinin de galip gelmesine rağmen kartlarının düşmediğini ifade eden Ayhan Yaman, "Biz yeniyoruz, rakiplerimiz de yeniyor ama buna rağmen gardımız düşmüyor. Devam edeceğiz, yarışını sonuna kadar bırakmayacağız. Bir şekilde mutlaka takılacaklar. İki rakibimiz de buraya gelecekler. Öncelikle biz kendi maçlarımıza bakacağız. 8 tane final maçımız kaldı. Fire vermeden bu maçları alıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

ALİŞ ŞİMŞEK: "SONUÇTA ONLAR SAHAMIZA GELECEK"

Defans oyuncusu Aliş Şimşek ise, "Çıkışımız devam ediyor. Hedeflediğimiz doğrultuda ilerliyoruz. Çalışmalarımız da gayet iyi, neşeli geçiyor. Tabi takım kazandıkça ortam daha güzel oluyor. Biz kovalayacağız sonuna kadar. Biz kazanıyoruz ama üzerimizdeki takımlar da kazanıyor. Onlar sonuçta sahamıza gelecek. Kazandığımız taktirde her şey daha iyi olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement