Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi ve futbol antrenörü Murat Kayapınar, Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı 44 Malatyaspor’un yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

24.07.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi ve futbol antrenörü Murat Kayapınar, Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı 44 Malatyaspor'un yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

Teknik Direktör İsmail Tekin'in çalıştırdığı 44 Malatyaspor, genç antrenör ile her konuda anlaşma sağlayarak, yeni sezon için el sıkıştı.

Murat Kayapınar daha öne Yeni Malatyaspor ve Adıyamanspor profesyonel takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

44 Malatyaspor ile yeni sezon için anlaştığını belirten Kayapınar, amacının sarı-kırmızılı takıma fayda sağlamak olduğunu söyledi.

İsmail Tekin ile daha önce de çalıştığını anımsatan Murat Kayapınar, "Aslında böyle bir düşüncem yoktu ama kulübün hedefi beni anlaşmaya itti. Umarım 44 Malatyaspor için faydalı işler yaparız. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement