BAL Ligi Takımlarından Gercüş Bağlarspor, Yerli Futbolcu Peşinde - Son Dakika
Spor

BAL Ligi Takımlarından Gercüş Bağlarspor, Yerli Futbolcu Peşinde

BAL Ligi Takımlarından Gercüş Bağlarspor, Yerli Futbolcu Peşinde

Batmanın BAL ligindeki temislcisi Gercüş Bağlarspor Kulüp Başkanı Mehmet Bakay, yerli futbolcu dışında transfer yapmayacaklarını belirtti.

05.08.2015 09:21

"Batmanlı futbolculardan vazgeçmem"

Batmanı 4 sezonda Bölgesel Amatör liginde temsil eden tek takım olan Gercüş Bağlarspor Kulüp Başkanı Mehmet Bakay, gelecek sezon için önemli açıklamalarda bulundu.

Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan 2015-16 Bölgesel Amatör ligi sezonu için sessizliği koruyan Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor, yeni sezon için öncelik iç transfer derken takıma yeni Batman'lı futbolcuları da kazandırma peşinde.

Kulüp Başkanı Mehmet Bakay yaptığı açıklamada; " Yeni sezon çalışmalarına tahmini olarak 1,5 ay sonra başlayacağız. Şuan için beklemedeyiz. Ancak iç transferde futbolcularımızla görüşme başladık. Bunun yanı sıra Batmanlı olan yeni futbolcuları da kadromuza katacağız. Yıllardır olduğu gibi yine yolumuza Batmanlı futbolcularla devam edeceğiz" dedi.

"PARAMIZ OLSA BİLE ALMAYIZ"

Taraftarlarına seslenen Başkan Mehmet Bakay'ın verdiği çok net. Bakay;"Bizden şampiyonluk bekleyen taraftarlarımızın da bizi anlayacakların düşünüyoruz. Kulübümüzün imkânları zaten kısıtlı ama o çok paramız olsaydı bile dışarıdan futbolcu getirmezdik. Batman'ı Bölgesel ligde temsil eden tek takım olarak Batman'lı gençlere vitrin olmak istiyoruz. Öte yandan futbolda çok paralar dökerseniz bile şampiyonluğun garantisi yok. Örnek olarak Bingölspor'u ve Tatvan Belediyespor'u verebiliriz. Geçtiğimiz sezon müthiş paralar harcadılar ama yine şampiyon olamadılar. Durum böyleyken yıllardır verdiğim net bir mesaj var. Küme düşeceksek bile, şampiyon olacaksak bile bu sadece Batman'lı futbolcularla olacaktır" dedi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor BAL Ligi Takımlarından Gercüş Bağlarspor, Yerli Futbolcu Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement