Balcalı'da Ameliyathane ve Acil Kliniği Yeniden Hizmete Başladı - Son Dakika
Yerel

Balcalı'da Ameliyathane ve Acil Kliniği Yeniden Hizmete Başladı

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin aşırı yağışlardan dolayı etkilenen ameliyathanesinin ve acil kliniğin bugünden itibaren hizmete başladığı bildirildi.

19.05.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin aşırı yağışlardan dolayı etkilenen ameliyathanesinin ve acil kliniğin bugünden itibaren hizmete başladığı bildirildi.

ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde kent genelinde ve kampus bölgesinde aşırı dolu yağışı gerçekleştiği belirtilerek, "Buna bağlı olarak hastanemiz ameliyathanesinin faaliyette olan bir kısmı ile acil kliniğimizde yaşanan kısmi olumsuzluk giderilmiş olup ameliyathane ve acil kliniğimiz öngördüğümüz 24 Mayıs 2015 tarihinden önce yani 19 Mayıs 2015 tarihinde hizmete girmiştir. Yaşanan bu süreçte öncelikli olarak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, İl Sağlık Müdürümüz Ahmet Özer ile Kamu Hastanelerimizin değerli yöneticilerine gösterdikleri yakınlık ve yardımları dolayısıyla teşekkürü bir borç biliyoruz" denildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcalı'da Ameliyathane ve Acil Kliniği Yeniden Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement