Balık Tutmak İçin Kayıkla Denize Açılan 3 Kişi Fırtınada Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Balık Tutmak İçin Kayıkla Denize Açılan 3 Kişi Fırtınada Kayboldu

Balık Tutmak İçin Kayıkla Denize Açılan 3 Kişi Fırtınada Kayboldu

Edirne'nin Erikli Köyü sahilinden balık tutmak için kayıkla denize açılan ve çıkan fırtına nedeniyle kaybolan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

06.08.2015 00:43  Güncelleme: 16:19

Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü sahilinden balık tutmak için kayıkla denize açılan ve çıkan fırtına nedeniyle kaybolan 3 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Erikli Köyü sahilinden akşam saatlerinde Muzaffer Yöndem, Mustafa Kepoğlu ve Adil Parlaksu balık tutmak için 4.5 metrelik fiber kayıkla Yalı Caddesi üzerinde bulunan Eski Vali Konağı mevkiinden denize açıldı.

Üç arkadaş bir süre sonra çıkan fırtınaya yakalandı. Diğer tekneler fırtına sonrası kıyıya dönerken Yöndem, Kepoğlu ve Parlaksu'nun bulunduğu tekneden haber alınamadı. Bunun üzerine aileler durumu Erikli Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı ile Enez Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri sahil şeridinde, sahil güvenlik ise denizde arama çalışması başlattı.

Bu arada kaybolanların yakınları sahile gelerek çalışmaları izledi. Rüzgar ve akıntı nedeniyle denizde arama çalışmalarının güçlükle yürütüldüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balık Tutmak İçin Kayıkla Denize Açılan 3 Kişi Fırtınada Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement