Balıkesir Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar

Balıkesir Bto\'dan 10 Bin Kişilik İftar

Bto'dan 10 bin kişilik iftar Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından bu ramazan üçüncüsü düzenlenen 'Halk İftarı'nda 10 bin kişi orucunu açtı.

24.06.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bto'dan 10 bin kişilik iftar

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından bu ramazan üçüncüsü düzenlenen 'Halk İftarı'nda 10 bin kişi orucunu açtı.

BTO'nun üç yıl önce başlattığı 'Halk İftarı', Zağnospaşa Caddesi, Örücüler Caddesi ve Karesi Sokak ile Zağnos Paşa Camisi önündeki geniş alanda düzenlendi. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü yönetici ve temsilcileri ile vatandaşlar iftar yemeğine katıldı. 10 bin kişinin katıldığı iftarda; mercimek çorbası, orman kebabı, pilav, höşmerim ve ayran dağıtıldı.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, bu yıl 10 bin kişiden fazla katılımın olacağını tahmin ettiklerini ve bu duruma göre yemek hazırladıklarını belirterek, "Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz Balıkesir Ticaret Odası'nın halk iftarında hep birlikteyiz. İnşallah Ramazan Bayramı'na, huzurla, mutlulukla, erişiriz. İftarımıza katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Balıkesir Ticaret Odası'nın iftarına katılan 7'den 70'e her yaş kuşağından vatandaşlar, iftarı düzenleyen Balıkesir Ticaret Odası yöneticilerine teşekkür etti. Vatandaşlar, "Önemli olan binlerce kişinin bir araya gelmesi ve hep birlikte orucunu açması. Bize bu birlikteliği yaşatanlara şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement