Balıkesirspor'da Nefesler Tutuldu - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Nefesler Tutuldu

Balıkesirspor\'da Nefesler Tutuldu

Ptt 1'inci Ligi play off ilk maçında perşembe günü sahasında Multigroup Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Balıkesirspor'da Başkan Feyyaz Çiftçi, destek çağrısında bulundu.

17.05.2016 16:06

Ptt 1'inci Ligi play off ilk maçında perşembe günü sahasında Multigroup Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Balıkesirspor'da Başkan Feyyaz Çiftçi, destek çağrısında bulundu.

Düzenlediği basın toplantısında takımın çok formda olduğunu dile getiren Feyyaz Çiftçi, şöyle dedi:

"Yolun sonu Süper Lig olsun. Son 3 maçımızı kazanarak gücümüzü gösterdik. Play off'a çok iyi bir şekilde giriyoruz. Tüm şehrin desteğine ihtiyacımız var. Ne yazık ki sezon boyunca destek göremedik. Tribünleri dolu görmek istiyoruz. Hedefe kilitlendik. 1'inci Lig ile Süper Lig arasındaki gelir farkı çok fazla. Başarılı olmamız şart. Bu yıl maddi olarak çok sıkıntı çektik, lige çıkarsak borç yükünden kolaylıkla kalkarız."

Alanya cephesinden Merkez Hakem Komitesi ve hakemleri baskı altına alacak demeçler geldiğini öne süren Başkan Çiftçi, şöyle konuştu:

"Tarihimizde hakemleri baskı altına almak gibi bir şey yoktur. Kimse bizi tartışmaların içine çekemez. Biz futbolun sahada oynandığına inanıyoruz. Alanyaspor'dan yapılan 'Makamlar mevkiler gelip geçicidir, fakat Alanyalılık bakidir' açıklamasının kimleri etkilemek için söylendiğini kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Hakem hataları ile kazandığımız, kaybettiğimiz maçlar var. Giresunspor başkanının 1461 Trabzon maçında 90+4'de attığımız golle ilgili imalı açıklamaları var. Bizim tarihimiz tertemiz."

ERGİNER KALACAK

BALIKESİRSPOR teknik direktörü Reha Erginer'e Başkan Feyyaz Çitçi tam destek verdi. Multigroup Alanyaspor karşılaşmasında sonuç ne olursa olsun Erginer ile yola devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, "Reha Hoca'nın çalışmalarından ve performansından çok memnunuz. Balıkesirspor'un geleceği ve kurumsallaşması için önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Reha Hocamızla sonuç ne olursa olsun devam edeceğimizi bir kez daha duyurmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE 30 MAYIS'TA

BALIKESİRSPOR'da olağan kongrenin 30 Mayıs-6 Haziran tarihlerinden gerçekleştireleceği açıklandı. Başkan Feyyaz Çiftçi, yeniden başkanlık için aday olacağını belirterek, " Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği olmadan ayakta kalmak mümkün değil. Özellikle sponsor bulma konusunda bize yardımcı oluyorlar. Başkanın önerileri doğrultusunda devam ediyoruz. Şu şartlarda zaten büyükşehrin desteği olmadan bu işe devam ediyor olmak ya da devam etmeye kalkışmak kulübe ihanet olur. Bizim de yapmak istediklerimiz, hedeflerimiz var."

Balıkesirspor, kongre öncesi aidatlarını ödeyen ve oy kullanmaya hak kazanan 449 genel kurul üyesinin isimlerini internet sitesinden duyurdu.

BANDIRMASPOR'A ZEYTİN DALI

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, ezeli rakipleri Bandırmaspor'un takım otobüsüne 2'nci Ligi play off yarı finalinde deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçından önce saldırı yapılmasını kınadı. Çifti, "Bandırmaspor şehrimizin takımıdır. Bandırmaspor'a İstanbul'da yapılan saldırıyı kınıyoruz. Türk futbolunu yöneten herkesi sorumluluk sahibi olmaya, açıklamalarına dikkat etmeye, taraftarları tahrik edecek demeçlerden kaçınmaya çağırıyoruz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Nefesler Tutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement