Balıkesirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Soyunma Odaları

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Can Cangök, 0-0 sona eren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

19.11.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Can Cangök, 0-0 sona eren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Cangök alınan 1 puanın da küçümsenmemesi gerektiğine değinerek, "Bu maçta galibiyet için fazla istekli değildik. Bugün kopuk kopuk oynadık. Defanstan hızlı çıkamadık. Hücumda da verimli değildik. Bekamenga'yı iyi besleyemedik ve ritmimizi bir türlü tutturamadık. Futbolda bir mantık vardır. Kazanımoyrsan kaybetme. Biz de bugün bunu yaptık. Maçın hakkı beraberlikti. Alacağımız 3 puan bizi daha iyi yerlere taşırdı ama bizim için her puan altın değerindedir. Bir çok zorluklar içinde, dar bir kadroyla mücadele ediyoruz. Oyuncularım büyük bir özveriyle oynuyor. Gelecek hafta bu puan kaybını telafi etmek istiyoruz" dedi.

Maçın hakemi Koray Gençerler'i de eleştiren Cangök, "Çok basit fauller çaldı, oyunu çok sık kesti. Bence Genero Zeefuik'e yapılan hareket de penaltıydı" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başında çıktığı ilk maçından puan çıkaran Metin Diyadin de skordan memnun olduğunu söyledi. Diyadin, "Balıkesirspor kendi sahasında hiç kaybetmeyen bir takım. Zorlu bir deplasmandı. İyi hazırlandık. İlk yarı kontrollü oynadık. Kontrataklarla etkili olmaya çalıştık. İkinci yarıda da maç ortadaydı, kim kazansa diğerine yazık olacaktı" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement